Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, racyl napisał:

potwierdziłeś to co ja w skrócie napisałem

Wyjaśniłem że Twoje obawy są bezpodstawne. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano

na glosowanie wyjdzie mi po południu po drodze bo będę obok komisji przejeżdżał a dowód osobisty? ... no dobra. wziąłem na wszelki wypadek, 
cisza wyborcza to tyle na razie

Opublikowano
4 godziny temu, dysydent napisał:

o , do tej dwudziestej to czeka na pewno więcej ciekawych niż głosujących nawet 

zrobiłeś już zapasy nerwosolu na 21 ?

Opublikowano

No i chuj no i cześć następne 5 lat rządów nic nierobiących w europarlamencie dobrze ze konfederacja ma 3 mandaty przynajmniej można będzie mądrych posłuchać

• Like 1
Opublikowano

wymien tych madrych z imienia i nazwiska-bo nie moge zidentyfikowac😛

ciekawe ze juz za 5 min godz 21 prezes powiedzial ze wygral wybory i od razu ucieto relacje ze sztabu..

wiecie co to jest pyrrusowe zwyciestwo ?? to ta wygrana pis-u za kilkadziesiat miliardow rozdanych[lub obiecanych] pieniedzy ledwie 3 % wiecej nad ko gdyby doliczyc wiosne to porazka,  chcieli nas przekupic naszymi wlasnymi pieniedzmi-to dobrze ze wiekszosc polakow nie jest tak glupia zeby dala sie nato nabrac.....

• Confused 1
Opublikowano
jacus napisał:

wymien tych madrych z imienia i nazwiska-bo nie moge zidentyfikowac😛

ciekawe ze juz za 5 min godz 21 prezes powiedzial ze wygral wybory i od razu ucieto relacje ze sztabu..

wiecie co to jest pyrrusowe zwyciestwo ?? to ta wygrana pis-u za kilkadziesiat miliardow rozdanych[lub obiecanych] pieniedzy ledwie 3 % wiecej nad ko gdyby doliczyc wiosne to porazka,  chcieli nas przekupic naszymi wlasnymi pieniedzmi-to dobrze ze wiekszosc polakow nie jest tak glupia zeby dala sie nato nabrac.....

Bosak, Wilk, Berkowicz, Iwaszkiewicz

• Like 1
Opublikowano

pruski glupku-dalej 13 postow

i po kukizie-podobnie jak inne tego typu eksperymenty-na smietnik polityki.

bidny obatel richard henry francis- co on bedzie robil bez euro-polityki, bo wiecej bycia w telewizji sie nie da, spoko -z euro-emerytury bedzie mogl  z tesciem[hermaszewskim]lecie w kosmos,syb mu pozyczy zielonego paliwa do odlotu 😛

cos tam,cos tam godnie zastapi -jedynie w dziedzinie alkoholu- junckersa😊

wilk-jego jeszcze mozna posluchac, iwaszkiewicz-znam tylko takiego eksperta od motryzacji, berkowicz -ten akurat z krakowa, znam tylko ze slyszenia,jakis spektakularnych sukcesow nie ma, bosak-jak zostanie mezczyzna[prysze mu zejda] to moze cos z niebgo bedzie, ale wtedy pewnie zmieni poglady jak wielu jego poprzednikow-typu komorowski czy niesiolowski.

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Dobrze że tęczowych miejsce za lasem i to tylko jak pada😁

Daj spokój jak patrzę ile ludzi na tych wybryków głosowało to brak słów, Kuźwa Miller, Kopacz itp. na etacik. No i jeszcze Jurgiel :)  Szkoda mi tylko Kukiza że słabo im poszło.

Opublikowano
2 minuty temu, DTaras napisał:

uuuu Platonem poszło Liczysz, że się domyślą? Rzeczywistość to tylko złudne miraże ideałów?

Żeby to miraże. To wytwory chorej wyobraźni gościa na prochach.

Opublikowano
13 minut temu, 12zbyszko napisał:

Wynik do przewidzenia . Liczyłem na trochę inny . Za co ludzie głosują na tych starych pryków .

żeby im uni nie zabrali 😂

Opublikowano
jacus napisał:

pruski glupku-dalej 13 postow

i po kukizie-podobnie jak inne tego typu eksperymenty-na smietnik polityki.

bidny obatel richard henry francis- co on bedzie robil bez euro-polityki, bo wiecej bycia w telewizji sie nie da, spoko -z euro-emerytury bedzie mogl  z tesciem[hermaszewskim]lecie w kosmos,syb mu pozyczy zielonego paliwa do odlotu 😛

cos tam,cos tam godnie zastapi -jedynie w dziedzinie alkoholu- junckersa😊

wilk-jego jeszcze mozna posluchac, iwaszkiewicz-znam tylko takiego eksperta od motryzacji, berkowicz -ten akurat z krakowa, znam tylko ze slyszenia,jakis spektakularnych sukcesow nie ma, bosak-jak zostanie mezczyzna[prysze mu zejda] to moze cos z niebgo bedzie, ale wtedy pewnie zmieni poglady jak wielu jego poprzednikow-typu komorowski czy niesiolowski.

Przynajmniej coś sobą reprezentują i mówią sensownie

Opublikowano

Moim zdaniem słaba frekwencja . Aby pogrzebać KE powinno iść na głosowanie 90 % . Żeby do tego doszło powinni zrobić 100 + za udział w głosowaniu i po KE . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
v