Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.timesofisrael.com/warsaw-residents-burn-effigy-of-jewish-woman/

dzięki wszystkim polskim kretynom/idiotom bo inaczej nazwać nie sposób, którzy z corocznego wieloletniego, sygnowanego przez dom kultury zwyczaju (dla jednych mądry dla innych nie) chcą zrobić z Polaków antysemitów, a z żydów (polakofobów) jedynych świętych-nietykalnych; dotyczy to na szczęście nielicznych, gdyż większość polaków i żydów to normalni ludzie; w celu informacji, takie zwyczaje są również w hiszpanii (co na to światowy kongres żydów) i również żydzi podczas święta purim wieszają kukły; 

czy Brudziński szuka już sprawców utopienia marzanny żydówki i czy biskupi już potępiają??? 

• Like 4
Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

Buuuuchhaaachaaaaa !!! Co za pajac🤣 ,Nie dziwie się że o szkole nie masz pojęcia. Chyba  omijałeś szerokim łukiem uczęśzczajac do OHP

Pewnie po trzech klasach podstawówki mieli lepsze wykształcenie jak po studiach? 🤪

Co ty możesz wiedzieć o gospodarce rynkowej jak ljestes lewicowym miłosnikiem socjalu?  PIS i gospodarka rynkowa? Buuucchhaaaachaaaaa🤪

To czemu nie postąpili tak samo z nierobami z marketów którym się w niedziele pacować nie chciało?

Obecnie mamy pokolenie niewykształconych idiotów ktorzy zapewniają wysokie poparcie PIS 

Bo niedziela wolna w handlu nikomu niepotrzebna można 6 dni w tygodniu do sklepu iść i niech nikt głupot nie gada że nie ma kiedy bo pracuje

Opublikowano
55 minut temu, nie napisał:

dzięki wszystkim polskim kretynom/idiotom bo inaczej nazwać nie sposób, którzy z corocznego wieloletniego, sygnowanego przez dom kultury zwyczaju (dla jednych mądry dla innych nie) chcą zrobić z Polaków antysemitów, a z żydów (polakofobów) jedynych świętych-nietykalnych; dotyczy to na szczęście nielicznych, gdyż większość polaków i żydów to normalni ludzie; w celu informacji, takie zwyczaje są również w hiszpanii (co na to światowy kongres żydów) i również żydzi podczas święta purim wieszają kukły; 

czy Brudziński szuka już sprawców utopienia marzanny żydówki i czy biskupi już potępiają??? 

Czyli lewacki Brudziński z lewackimi biskupami do spółki z lewackim Prezydentem i Panią Mazurek nie spełnili pokładanych w nich nadziei części społeczeństwa?😂
Kuźwa a ja tu składałem samokrytykę że nie poznałem się na ludziach. Odwołuję w taki razie planowane seppuku bo widać nie ja jeden.🤣

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, piotreku1 napisał:

Jesteście z tych co nawet gdyby wam PiS narobil do talerza A prezes powiedział że to czekolada wyznawcy PiS by zjedli i jeszcze wszystkim by mówili że to na pewno była czekolada . Nawet gdy by już brzuch bolał to i tak by powiedzieli że to nie od tej ,, czekolady " .  Pozdrawiam .

To z talerza to już dawno zjedzone nawet wylizane przez wodza opozycji a to co ty napisałeś dano  ludziom . Wmawiano że cały czas miska jest pusta i trzeba coś sprzedać .  

A tak na marginesie nie nadużywasz  Kopi Luwak .😁😁😁

Edytowane przez 12zbyszko
Nie skończona myśl
Opublikowano (edytowane)

Nawet nie zrozumiałeś co napisałem,  a później zdziwienie że istnieje stereotyp wyborca PiS- prostak niewyksztalcony z dalekiej prowincji  

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Dziwne że tak łatwo łykacie to co wam  podają. Myślicie że jesteście wyżej na szczeblu ewolucji bo szefostwo smsy wysyła że pisiaki to prostaki. 😁

Opublikowano

Tlumacz co napisałeś bo za h*ja nie pojmuje. Ale jako prostak niewyksztalcony z dalekiej prowincji mniemam że mam do tego prawo. Odstawiwszy tvna poraz pierwszy oddałem głos na PiS w ostatnich wyborach i k**wa nie dręczy mnie sumienie nawet nie żałuję  i żeby tego było mało to zgrzeszę ponownie. Nie wiem jak myśli yntelygent ale na swój prostacki umysł za cholerę pojąć nie mogę, nawet oglądając tylko tłałena i czytając gówno wybiórcze jak można nie zauważyć co przez osiem lat robiły te sprzedajne progermanskie k**wy i przechodząc nad tym do porządku dziennego popierać ten śmietnik. 

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano

Jarecki - jak koniunktura dopisuje to wszystkim czy tylko bogatszym? Nic nie stoi na przeszkodzie aby mimo pincet wszystko wróciło do stanu poprzedniego... Chyba, że tak jak Pani Rafalska uważasz, że inflacja zjada wszystko oprócz owej manny z budżetu. słodki - jeszcze małe cztery lata i napiszesz to samo o obecnych. Półmetek z tezą w tle: "bo potrzeba więcej niż jednej kadencji" za pasem.

Opublikowano
Dnia 23.04.2019 o 08:11, Ulman napisał:

A gdzie jest napisane ze nie mogę pisać tego co myśle? Nie moja wina ze nie potrafisz odpowiedzieć na najprostsze pytania. Nazywanie trollem jest w tej sytuacji bardzo wygodne.

Milo mi ze potwierdzasz to co zasadzę twierdziłem. Skoro większość nie wie kto to Tusk i Morawiecki  i nie  zna podstaw ekonomii to jest po prostu durna. Potem piszą głupoty o tym ze rząd tylko daje a nikomu nic nie zabiera. Jeśli ktoś nie umie liczyć to nic nie umie. 

ty też nie umiesz liczyć tym bardziej pokazujesz to postami typu ja bym dał nauczycielom a chciałbyś płacić nisze podatki no k**wa jak ? twoja FUNFle  albo by zamykali albo 

strzelali(jkm) ty masz głos jak po wiec opowiedz jak by tu nie płacić podatku dawać ? ano własnie tym bardziej rozwinięty kraj tym większe obciążenia 

4 godziny temu, zetorki12 napisał:

zetorki12 patrz jak ci napisze rząd jeździ  po Polsce słucha obywateli prowadzi kampanie wiec dużo jeździsz większe ryzyko wydatku ? tak 

to jak z ulmanem nic nie robi nic mu się nie stanie no chyba zeby jebało go spięcie z kom ale gdy bd siedział w laczkach przeżyje ale mało prawdopodobieństwo wypadku...

ty zapierniczasz wiec coś w gospodarstwie morze ci się stać  ... przypominasz mi powiedzenie jak byś wiedział ze się przewrócisz to się położysz 

pis ma przestać jeździć ??

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

O, to jesteśmy lepiej rozwiniętym krajem od Wielkiej Brytanii
 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Kto-placi-najwyzsze-podatki-w-Europie-2550746.html

13 godzin temu, nie napisał:

a dziękuję za szczerość, a i tak nadal twierdzę ze wieszanie, palenie, okładanie czym tam kto chce, wbijanie szpileczek w czyjekolwiek podobizny to prostacka manifestacja sadystycznej natury osobników prymitywnych nie ważne jakiej są narodowości i nad czym akurat się pastwią choćby i w imię jakiejś wioskowej tradycji.
Przy czym prymitywizm nie uznaję za możliwy do nabycia czy wykształcenia się z niego. to cecha wrodzona.

A tak na marginesie to poniewieranie judaszowego fantoma było już "tradycją"  wygasłą od wielu lat tak jak jeszcze dawniej wygasła tradycja zrzucania dziewic w przepaść na wywołanie deszczu czy tam wstrzymanie deszczu (nieważne nie wiem po co, ale zrzucali).
Skoro o poziomie cywilizacyjnym na początku to zakończę -  historyczna już tradycja obowiązku darmowej pracy chłopa u pana; feudalnych... bo świat i kultura się zmienia a tu patrz - wróciło co już niby odeszło i jeszcze ma zajadłych orędowników.

A że żydzi potępiają? oni zawsze potępiają i kogo to obchodzi? podjęli właśnie dysputę wyznaniową w ten sposób której odrodzenia właśnie się w tym guśle dopatrywali. 
a podobno tacy mądrzy. jedyny z tego wszystkiego pożytek,
Mogę zatem ich zapytać dlaczego europejska groźba odrodzenia się lokalnych guseł nie wykraczająca po za Europę czy w tym wypadku Polskę jest uznana przez nich za zagrożenie? no chyba że uznają że to na ich terenie.

temat i przypadek niegodny tak długiego roztrząsania ale ... lepsze to niż próba oceny pata w edukacji 
było by jeszcze dlużej :) 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
5 godzin temu, dysydent napisał:

A że żydzi potępiają? oni zawsze potępiają i kogo to obchodzi? podjęli właśnie dysputę wyznaniową w ten sposób której odrodzenia właśnie się w tym guśle dopatrywali. 

Czyżby w tym oto guśle dopatrzyli się personifikacji/obnażenia ich samych......bo oto okazało się, że to ich rzeczywisty obraz nawet we współczecnym świecie (uogólniam).

Opublikowano

Z tym rzucanie dziewic na wywołanie deszczu to chyba wiem czemu wygasło i dlaczego nie ma deszczu. Te prawdziwe dziewice wymarły jak dinozaury a zrzucanie fałszywek przestało działać. 

• Haha 2
Opublikowano

Szach i mat ze strony Premiera to byłby, gdyby w styczniu taka ustawa wpłynęła do sejmu i przegłosowali ją do chwili strajków. Teraz to ratowanie czego się da. Jak nie zrobią tego, to ludzie ich zjedzą. Bo mieli taką możliwość a nie skorzystali. Ale jest bardzo pozytywny aspekt tego, bo gdyby kiedyś znaleźli się w opozycji to następcom przygotowują bardzo fajne narzędzia do olania kolejnych strajków. Nie ma to jak ukręcić bat na własne dupsko.🤣

Opublikowano

Jak dobrze wychowasz córkę to będziesz miał swoją dziewicę na deszcz....Slodki  :)  

Opublikowano
26 minut temu, Slodki66 napisał:

Z tym rzucanie dziewic na wywołanie deszczu to chyba wiem czemu wygasło i dlaczego nie ma deszczu. Te prawdziwe dziewice wymarły jak dinozaury a zrzucanie fałszywek przestało działać. 

Jak się uchowa dziewica do ślubu to chyba już można nazwać Świętą . Zaczynamy szukać bo wszystko wyschnie . 

Kto jest za ? 😁

• Haha 2
Opublikowano
39 minut temu, Ywa napisał:

Czyżby w tym oto guśle dopatrzyli się personifikacji/obnażenia ich samych......bo oto okazało się, że to ich rzeczywisty obraz nawet we współczecnym świecie (uogólniam).

Tak w zasadzie to faktycznie jakby muzułmanie w Lajkoniku dopatrzyli się plucia na Islam, to mogli byśmy miec większe kłopoty, łącznie z radosnym "kabum".😭
Teraz biorąc pod uwagę że po upadku Kamieńca Podolskiego w zasadzie najeźcy patrzyli przychylnym okiem na zasiedlanie terenu przez Żydów, to można by połączyć (kukłę i Lajkonika) w jedną sekwencję zdarzeń. Gdyby jeżdźca Lajkonika ustylizować na "Judasza" to personifikowałby jeszce większego wroga i to w jednej postaci, dodać okładanie pałą jako element nacjonalizmu i mamy aferę międzynarodową łącznie z groźbą interwencji zbrojnej.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v