Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Czasy Instytutu Gałka w Niemczech powoli przemijają a to co dalej to już nowa historia i niewiele już korzeniami sięgająca komunistycznych czasów.
My ze swoimi rozliczeniami nieboszczyków tylko - jak zwykle - nie nadążamy.

Opublikowano (edytowane)

Nie znam przypadku tego Muszyńskiego bo jakoś cicho w mediach albo nie trafiłem.
Faktu tej "banicji" nie znam i nie znalazłem nic na ten temat ... jak na razie.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Ano będąc na placówce dyplomatycznej w Niemczech próbował werbować współpracowników. Ale robił to tak nieudolnie że poproszono go aby już przestał i w ciągu 48godzin przeszedł na naszą stronę Odry. A teraz odnalazł się w Trybunale Konstytucyjnym. 

Opublikowano (edytowane)

A to ustaliliśmy już kiedyś. Braki kadrowe i trzeba posiłkować się "partaczami agentami" jeśli tylko robią wrażenie jakichkolwiek umiejętności.
Na "bezageńciu" i Muszyński agent. Braki kadrowe a bez agentury i PiS widocznie nie potrafi...
No, nadużyłem swojej przerwy obiadowej i na razie foruma wystarczy jak dla mnie...

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)

z tą bronią atomową FRANCJI to troszke wyolbrzymiłeś dysydent z punku widzenia polskiego PKB w perpektywie długo terminowej  gorsze byłoby wspólne knucie Niemiec  Z Francją [ europa dwuch predkosci ,wspulne podatki , itd.]  odnosnie Ukrainy https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/krotka-historia-ukrainskiej-broni-atomowej-niektorzy-chca-jej-powrotu,415008.html      a dla mie najbardziej nieprzewidywalnym panstwem są USA   zrobili bajzel na bliskim wschodzie i niemogą tego poskładać  tam wiecej ginie  w miesiąąc ludzi niz na ukrainie do te pory od działan rosyjskich ale to USA [ im wolno wiecej ] nie!!!!!!!!!

Edytowane przez jarecki
Opublikowano (edytowane)

marko-kolo   był  BUSH  w  1987 r W polsce. jako wiceprezydent usa ,spotkał sie z Jaruzelskim , Wałesą , i odwiedził grób Popiełuszki . Prezydenci usa nie zatrzymują się od tak  pod   knajpą .  Duda nie napisał ze spotkał go jako prezydenta . wiec niewykluczam ze powiedział prawde    :D

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
Dnia 4.12.2018 o 16:27, mirro napisał:

I nikt do końca świata nie odpowiedziałby na te listy, gdyby temat nie został nagłośniony.
A ja kużwa nie widzę dalej chęci aby PAD ułaskawił skazanych za Nangar Khel.

więc przyszedł pis z skargą nadzwyczajną w latach 90 takich ludzi niewinnych jest 100ki zmieniło badania kryminologia dna a dowody są w archiwach i ponownie przebadać 

odsyłam do programu interwencja  sama sędzia była przyznała się jak ktoś winy wszystkie instancje klepną co pierwsza wskazał wyrok 

więc jak z tą łamaniem konstytucji 

Opublikowano

To u was we wsi patrole milicji na ulicach chodziły ? Ach ta twoja wyobraźnia ...

Opublikowano
1 minutę temu, zetorki12 napisał:

Czy "poczęty" ?

po czarnobylu podobno na 

@marekfarmer miał racje co do wałęsy 👏 duda go zabrał a on na pogrzeb pójdziee w koszulce konstytucja   dlaczego tak komuniści   głośno krzyczą konstytucja 

marko kolo ?? też do nosiłeś na ludzi ??

Gość marekfarmer
Opublikowano
4 godziny temu, WawrzyniecPruski napisał:

:D:D:D

Obraz może zawieraÄ: 1 osoba, stoi i w budynku

Historia jednego wpisu... Gdzie dokładnie chciał lecieć Wałęsa?!

https://niezalezna.pl/248792-historia-jednego-wpisu-gdzie-dokladnie-chcial-leciec-walesa

To wszystko  przez  Kancelarię  Prezydenta  

Bo  powinni  temu  prostemu  człowiekowi  kupić  Garnitur  i  pomóc  mu  się  ubrać    bo  sam jak widać   nie potrafi.

Wstydu  chłopina  sobie  narobi  i  tyle  w tym  waszynktonie 

Powinni  mu  dać  tam  przemówienie  wygłosić  na pewno  nie  omieszka  przypomnieć  że  to  on zrobił  Busha  Prezydentem USA 

Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

To u was we wsi patrole milicji na ulicach chodziły ? Ach ta twoja wyobraźnia ...

ależ ty mądry ..fiu fiu 

skoro ciebie z domu nie wypuszczali i nadal nie wypuszczają poza wioskę   to jeszcze nie cały świat ;)

Opublikowano

Tak bronili Bolka koledzy na forum , że powinien go Duda zaprosić na samolot a nie odwrotnie  bo to szczególny Bolek a tu taki wstyd , on jak leciał w koszulce "konstytucja " tak poszedł w nim na pogrzeb , dwa metry mułu by na grobach uprawiać politykę . Co teraz , będziecie mieli pretensję po co brał Bolka ? bo narobił obciachu :) . Jaki wstyd .

• Like 6
Opublikowano (edytowane)

Grunt pali się pod tyłkiem, mogę się założyć o dużą kasę, że gdyby sami wystartowali do wyborów, to z pewnością podzieliby losy mateczki lub babiczki UW jak kto woli. Desant do PO i brak JOW na nieszczęście pozwoli znowu oglądać te same zakłamane g**y w parlamencie.

Edytowane przez jaco25
  • Like 7
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v