Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, marekfarmer napisał:

żal  ci  dupsko  ściska  że  zaproszenia  nie dostałeś  xD  

Jaki  ,,lepszy sort,,  przecie  mówił  ci  ,,profesur,, że to  ,,współcześni  bolszewicy,,  

I tak bym nie poszedł. Towarzystwo lewicowe nie dla mnie.

Od kiedy ty się profesura słuchasz? Jak prezes powiedział że są lepszym sortem to tak musi byc i kropka.

16 minut temu, marko-kolo napisał:

ciekawe ilu bezdomnych zaprosił :D 

Tylu że na parkingu miejsc nie starczyło🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

A jak w tym tygodniu było święto 100 lecia utworzenia naszej Marynarki Wojennej, to żaden z Panów Ministrów ani Pan Prezydent nie znaleźli chwili czasu aby uroczystości uświetnić swoją obecnością. A tu proszę. I jak tu szanować zwierzchników, którym podobno ten szacunek jesteśmy winni?

Opublikowano (edytowane)

Czysta matematyka. Marynarzy jest niewielu i zagłosuja jak będą chcieli. Tadeusz ma pewnie grubo ponad milion  bezgranicznie oddanych wyznawców a  wystarczy tylko  by pół miliona nie zagłosowało na PIS i dobra zmiana lezy i kwiczy.  PIS jest zakładnikiem Rydzyka. 

W rzędzie za premierem  siedzi uradowany towarzysz prokurator Piotrowicz

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano
22 minuty temu, Ulman napisał:

I Jak prezes powiedział że są lepszym sortem to tak musi byc i kropka.

Kiedy  i  gdzie  powiedział   ???

Gość marekfarmer
Opublikowano

Czyli  bredzisz   jak  bredzisław xD  

Opublikowano
6 minut temu, Ulman napisał:

Czysta matematyka. Marynarzy jest niewielu i zagłosuja jak będą chcieli. Tadeusz ma pewnie grubo ponad milion  bezgranicznie oddanych wyznawców a  wystarczy tylko  by pół miliona nie zagłosowało na PIS i dobra zmiana lezy i kwiczy.  PIS jest zakładnikiem Rydzyka. 

Za rzędzie za premierem  siedzi uradowany towarzysz prokurator Piotrowicz

Znaczy gorliwy neofita demokracji odnalazł "Światło Życia"? No chyba że zbiera haki na uczestników.😎

Opublikowano
13 minut temu, mirro napisał:

A jak w tym tygodniu było święto 100 lecia utworzenia naszej Marynarki Wojennej, to żaden z Panów Ministrów ani Pan Prezydent nie znaleźli chwili czasu aby uroczystości uświetnić swoją obecnością. A tu proszę. I jak tu szanować zwierzchników, którym podobno ten szacunek jesteśmy winni?

A  wiesz czym dysponuje nasza marynarka ?  nie byli ze wstydu.

Opublikowano
10 minut temu, marekfarmer napisał:

Czyli  bredzisz   jak  bredzisław xD  

No co ty? Toz to zaczerpniete z twoich tekstów.

10 minut temu, mirro napisał:

A wiesz kto decyduje czym dysponuje nasza marynaka? Nie byli bo wstyd im było tym ludziom spojrzeć w oczy.

Eee tam. Kajaków nakupią dla OT i w razie czego będą patrolowac Bałtyk. Taką małą jednostke trudniej jest trafić jakby co

Opublikowano

Eeeee no chyba z taką produkcją to nasze stocznie dadzą sobie radę? Jak nie to znowu trzeba będzie z USA importować. Ciekawe czy Kongres się zgodzi?

Opublikowano
4 godziny temu, Ulman napisał:

Panowie - włączcie Rydzykowe Trwam.  Tak sie bawi lepszy sort😊

mam nadzieje że się doczekam jak tego kutasiarza z Torunia dokładnie przetrzepie urzad skarbowy jak i inne instytucje między innymi cba itd...  i skończy się wolna amerykanka 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, mirro napisał:

A niby z kim miałby się spotkać nasz kwiat polityki w tej Marynarce Wojennej jak poprzednicy zlikwidowali w 2014 roku dowódcę MW a obowiązki przejeła warszawska generalicja ? Nie wiadomo czy maja być w Wszawie czy Oliwie , Gdańsku,Gdyni ......

Co do rydza to po mimo jego wielu , wielu wad  to i tak wolę taką sytuacje by polscy politycy imprezowali z klechą niż odbierali niemieckie odznaczenia :) by zarobić na stołek w brukselce , w myśl zasady że nie będzie klękać przed księżmi ale marynarkę pijakowi to założy :)

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, marko-kolo napisał:

Wyrwane  z kontekstu słowa  i zmontowane  się nie liczą 

to typowe dla ludzi  z  ,,POgardy  Obywatelskiej,, 

Gdzie  te  słowa  o  ,,lepszym  sorcie,, ????

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

O ile (z historycznego doświadczenia) do niemieckich embrionów faszyzmu na początku XX-ego wieku należało strzelać bez ostrzeżenia to to tutaj bez ostrzeżenia leczyć by się zdało.
Przynajmniej dobrze przebadać aby zlokalizować gdzie siedzi ognisko choroby zanim Gowin Medycyny do Biologii nie przyłączył i rzeczywiście już wolę tych od Rydzyka bo ten niemal przyznaje że na ciemnocie żeruje ale przez dobrowolność a nie przymus i siłę..
Ogrodnictwo to hodowla odmian ras a takie radykalne to ma swój pomnik w Oświęcimiu i nie jest to takie śmieszne i bardziej odruch wymiotny mojej klawiaturze zagraża co tym zboczeńcom umysłowym pod czaszkami kiełkuje.

Edytowane przez dysydent
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v