Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość marekfarmer
Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

No i masz! 

A ja za cholerę nie mogę się doczekać odpowiedzi od Marka. 

Proszę bardzo 

,,Grzechem,, PiSu  jest  to  że popierają  Polskę  w UE  

zadowolony  ???

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, jarecki napisał:

a no tym ze zginął na słuzbie . u mie w wiosce radny zmarł na zebraniu itez została  ,, upamietniony '' tablica marmurowa na bogato  ale z Wawelem przegieli  był prezydentem  i wczasie pełnienia  ,,słuzby'' zginął

To w takim razie reszcie ofiar ze Smoleńska też powinni postawić pomniki tuż obok Lecha Kaczyńskiego wszak zginęli na służbie. 

Marek ale ja prosiłem o linka jak jakiś Poseł. - Senator czy Radny coś nabroił. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
25 minut temu, marekfarmer napisał:

I kazał zmienić  pracę  i wziąć kredyt  

I miał absolutna akcję. Niech małolat zapiernicza to do czegoś dojdzie a nie oglądać się że ktoś da.

12 minut temu, marekfarmer napisał:

na głupie  pytanie  się  nie odpowiada.  

Tym bardziej jak sie nie umie.

9 minut temu, PRIMO napisał:

Da się da tylko Markowi cholernie ciężko przyznać się do tego że PIS nie jest święty. 

Jak nie jest , jak jest

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

w zupełnosci sie z wami zgadzam:D:D brawo wy w koncu zrozumieliscie ze byli BOHATERAMI BRAWO WY !!!!!!!!!!!!:D

A z czego ty się tak cieszysz? ze śmierci Polskich elit władzy? 

Opublikowano
2 minuty temu, jarecki napisał:

w zupełnosci sie z wami zgadzam:D:D brawo wy w koncu zrozumieliscie ze byli BOHATERAMI BRAWO WY !!!!!!!!!!!!:D

Co jest bohaterskiego w śmierci na własne życzenie w czasach pokoju i bez żadnego powodu?

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, PRIMO napisał:

To w takim razie reszcie ofiar ze Smoleńska też powinni postawić pomniki tuż obok Lecha Kaczyńskiego wszak zginęli na służbie. 

Marek ale ja prosiłem o linka jak jakiś Poseł. - Senator czy Radny coś nabroił. 

Proszę  bardzo  

Pewien Minister  w pierwszym  rządzie  PiS  

http://www.fronda.pl/a/sumlinski-no-comments,54352.html

Kolejny minister  

https://pomorska.pl/tomasz-lipiec-zatrzymany-przez-cba/ar/6925857

I jeszcze  Kogut  chcesz  linka  czy kojarzysz  ???

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano

u mnie niedawno odslonieto tablice upamietniajaca jednego z nauczycieli,,ktoremu znudzilo sie nauczanie mechanizacji rolnictwa i zostal politykiem z wiadomym koncem, sam nieraz pytalem dyrektora dlaczego jej jeszcze nie ma, uwazalem ze to wstyd , sa rozne tablice i pomniki i niewazne co sie sadzi o nim czy innych ofiarach -tablica mu sie nalezy......

czemu wy sie tak czepiacie sp.lecha k.- w porownaniu z innymi a szczegolnie z obecnym wyrasta na prawdziwego meza stanu i wybitnego polityka, na spokojnie i bez politycznych emocji jego prezydentura po latach tylko zyskuje-pisze to jako twardy elektorat liberalny....moze kiedys tam za x lat odwiedze jego grobowiec.

na jakiej podstawie mozna sadzic ze "polegli" pod smolenskiem byli bohaterami ?????????? chcieli odebrac stery pilotowi ??? wylaczyli autopilota???? dobrze odczytali wysokosc???? wywalili blasika z kokpitu ???? 

Opublikowano (edytowane)

Mnie głównie mnogość pomników denerwuje .

A o takie szczegóły , to Macierewicza pytaj .

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

tak napowaznie do wszystkiego trzeba podejsc z rozwagą zarowno ci kturzy twierdzą ze PIS jest super  jak i ci kturzy twierdza ze PO jest super   obie strony maja troche argumentow na swoją korzysc  władza ktura trwa zadługo deprymuje . kazda smierc na słuzbie zasługuje na odznaczenie czy to prezydent czy wojt  . . 

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

To się zdecydujcie   wkleje  z  GW  źle  z  innego źródła  źle  ???

Więc  jak 

Chciałeś  odpowiedź  to  masz.

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, zetorki12 napisał:

Popieram . Myślę ulman , że przeginasz .

Może trochę nie precyzyjnie wyrazone - na własne życzenie zgineli ci którzy chcieli na siłę  wylądować , reszta przez nich. Wszyxcy bez powodu i daremnie

13 minut temu, marekfarmer napisał:

Więc  jak 

Ty się zdecyduj czy GW kłamie czy nie. 

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)
Opublikowano

Jakbym wiedział, że w TVP Info będzie taka komedia to kupiłbym chipsy i browar na taką okoliczność. Jakieś gamonie piepszą w stylu: eee tam, jakie faszysty, ładnie polacy świętują a w kadrze widać czarne flagi ze słoneczkiem.xD Ja rozumiem, że można mieć ludzi za debili, ale żeby za ślepców?

Opublikowano
Niektórzy nie wiedzą co to znaczy i dlatego odbierają powstańcom mundur i produkują jakieś porąbane koszulki. Prezydent chce zabudować pomnik Nieznanego Żołnierza. Czyżby wspominane muzeum Lecha Kaczyńskiego? To już będzie z 10x dwieście baniek.
Opublikowano
50 minut temu, Elektryk napisał:

Jakbym wiedział, że w TVP Info będzie taka komedia to kupiłbym chipsy i browar na taką okoliczność. Jakieś gamonie piepszą w stylu: eee tam, jakie faszysty, ładnie polacy świętują a w kadrze widać czarne flagi ze słoneczkiem.xD Ja rozumiem, że można mieć ludzi za debili, ale żeby za ślepców?

zastanawiam sie czy byłes kiedykolwiek na imprezie masowej  ?byłem kilka razy kiedys na sylwestrze warszaskim  policja uznawała za spokojny a wszystko po 24 godzinie latało   juz przy 50 osobach komus zacznie odpierd. w głowie ,  przytylu osobach trzeba byc nierozgarnietym aby myslec ze nie bedzie drobnych zajsc 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Więc  jak 

No wiesz tyle tego że nie mogę się zdecydować który artykuł byłby dobry. 😆

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v