Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat komisje oglądałem i Tusk miażdży pisorów. Wassermann już kilka razy głowę spuściła i słów jej zabrakło. A jak widać okazuje się, że kluczową rolę w opóźnianiu zamknięcia Amber Gold odgrywali prokuratorzy, którzy nie reagowali na ponaglające listy od służb. A których Ziobro po objęciu rządów przez pis awansował. I Wasserman sama to przyznała.  Tusk zgasił ich jeszcze kilka razy np wspominając o Get backu i Morawieckich. A najlepiej zgasił ich pytając ich dlaczego przez ponad 1000 dni rządów nic w tej sprawie nie wyjaśnili. Normalnie żenada. Ta komisja nic nie wyjaśni.

Opublikowano (edytowane)

A myślisz, że jego przesłuchanie było przełożone że względów żeby wassermanownie nikt nic nie zarzucił, że kampanie sobie robi? Strach przed publiczna porażka w potyczkach słownych. 

Edytowane przez daron64
Opublikowano

W zasadzie pytanie świadka jak się czuje to chyba z sympatii i troski? Same pytania o odczucia to już dyskredytacja pytającego. Szczególnie jeżeli chce się przesłuchać takiego świadka. Bawią się dobrze w tej komisji, ale Antonii również w swojej nie odstaje poziomem. Ja już nie widzę sensu powoływania komisji.

Opublikowano

Piszesz, jakbyś sądził, że ta komisja ma dojść do jakiejś prawdy. Ma taki sam cel jak komisja Antka. I obu komisjom idzie tak samo. 

Im nie chodzi o to, żeby dla ludzi dać odpowiedzi na badane kwestie, nawet nie po to żeby udowodnić założone z góry tezy, tylko wywołać wrażenie u ludzi ze to zrobili. Do ludzi ma docierać przekaż, że Tusk jest winny wszystkiemu i tyle. Jakby mieli coś konkretnego na donka, to odpalili by to przed wyborami. 

Opublikowano (edytowane)

Oj cisnienia nie trzyma Wssermanówna i PISiaki . Mikrofon  coraz cześciej  wyłącza i macha kartką ze zdjęciem oszukanych jecząc że oni do niej codziennie dzwonią. Trochę strzela sobuie samobója tym wyłączaniem a Donek czuje się coraz swobodniej . Denerował sie Tusku ale czym więcej głupot PISowcy robią tym czuje sie swobodniej 

Edytowane przez Ulman
Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

odmawiam  odpowiedzi na to pytanie  B|

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe kto tu na głupka wychodzi ??? Tak mi do głowy przyszło . Taka komisja i cała jej otoczka , to ile ona tak może kosztować ? Nie wystarczyły zwykłe sądy ? Nie dość że idiotów z siebie robią , to i niezłą kasę , podejrzewam ciągną . Na śmok to komu ?

No i dlaczego Tuska nie zamykają ? Marecek wyraźnie pisał co On zrobił . Mpże podpowiedz tej Białej , co udaje że wie co mówi ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano

To taki sąd ludowy ktory ma udowodnić że wszystko jest winą Tuska. Szopka dla sfrustrowanej czesci społeczeństwa by utrwalić im w głowach że przez ostatnie 8 lat .......

Jak tam Marku wczorajsze zwycięstwo w wyborach. Ilu prezydentów miast jest z PISu?

Gość marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Dla mnie  najważniejsze  jest  to  że u nas  POpierany przez  PO    Burmistrz  przegrał   

xD  xD  xD  

:D  :D  

:D  

Edytowane przez marekfarmer
Opublikowano (edytowane)

Generalnie Tusk ich miażdży. Muszą wyłączać mikrofon świadkowi. Który z założenia ma jak najwięcej powiedzieć. Ale wiedzą, że to leci w tv pis i muszę cenzurować. Bo po co ciemny lód jak mawia Kurski ma zastanawiać się dlaczego przez 1000 dni nikt jeszcze nie siedzi i nic nie udowodniono. Tusk pięknie gasił Wassermann ta nie wiedziała co ma mówić i milkła. No i zastanawia opóźnianie śledztwa i działań przez jak się okazuje piątkę prokuratorów, których teraz awansował Ziobro. Ciekawe jest, że Falenta tez nie siedzi chociaż powinien. Czyżby i tu i tu zapłata za działania przeciwko po?

Pis już wie, że mało, że Tuskowi nie dadzą rady nic udowodnić to nawet na siłę nie mogą Bo po zmianie rządu co jest możliwe patrząc na wyniki ostatnich wyborów przed podobną komisję trafi Morawiecki ojciec i syn za Get back.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
12 minut temu, marekfarmer napisał:

Dla mnie  najważniejsze  jest  to  że u nas  POpierany przez  PO    Burmistrz  przegrał   

xD  xD  xD  

:D  :D  

:D  

Nooo, to zmienia całą sytuację.  

Z bezsilności Wassermanówna urzadziła konferencję na której odczytuje przekaz dnia. 

Gość marekfarmer
Opublikowano

,,profesur,, się  skompromitował   

xD  xD  xD  

Opublikowano
21 minut temu, Ulman napisał:

To taki sąd ludowy ktory ma udowodnić że wszystko jest winą Tuska. Szopka dla sfrustrowanej czesci społeczeństwa by utrwalić im w głowach że przez ostatnie 8 lat .......

Jak tam Marku wczorajsze zwycięstwo w wyborach. Ilu prezydentów miast jest z PISu?

Brawo może nareszcie wróci normalność i wróci tak jak było skończy się 500+ dla darmozjadów a strumień państwowych pieniędzy trafi znowu do odpowiednich kieszeni a nie kieszeni biedoty. Warszawa stanie się stolicą nowoczesnego państwa UE z uzbrojonym wojskiem na ulicach jak we Francji czy UK, porządnymi zamachami i meczetem na meczecie oraz strefami no go zone a nie to co teraz wstyd i dziadostwo przed Europą. Polki pewnie też nie mogą doczekać się jak Niemki czy Szwedki tłumów napalonychubogacaczy ale jest już światełko w tunelu. Bedzie się działo.

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Pokaż choć jeden przykład ?

Przecież to oczywiste że się skomoromitowal. Jak tego nie widzisz to jesteś zdrajca, wróg ojczyzny, mason, cyklista a najpewniej jeszcze gej. 

W debacie raczej niewielu z PiS mogłoby z nim stanąć i nie dostać batow. I to był jedyny powód odlozenia q czasie jego przesłuchania. Bali się porażki przed kamerami przed wyborami. 

Ale i bez publicznej chlosty odebranej od donka za wiele nie zwojowali. 

Gość marekfarmer
Opublikowano

totalna  kompromitacja   ,,profesura,,  

xD  xD  xD  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v