Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byś  się wysilił  to byś  znalazł  do  was  najlepiej  dociera  pismo  obrazkowe   jednak

Streszczę  ci  pokrótce

Kilka lat wstecz     samochód  kulczyka  potrącił na pasach  syna  ,,kukunia,,  ten trafił  do szpitala    w imieniu  ,,kukunia,,  z  kulczykami   kontaktował się  płk.  Aleksander  L.  Skazany  później w aferze  Marszałkowej  

Opublikowano

Pewnie handlowiec Sarzyny dowoził Chwastox i mu sie pijany Wałesa trafił. Tak mogło byćO.o

Marek, daj linka  bo moja zmanipulowana wyszukiwarka nic nie wypluwa. No chyba że to tajna wiedza operacyjna i nie możesz

Opublikowano

A nie, to ja już rozumiem. To była akcja służb. W pierwszej wersji oficer służb specjalnie krążył po mieście w oczekiwaniu na kolumnę Pani premier i doprowadził do zdarzenia drogowego. Celem było wzbudzenie poczucia winy Pani Premier i szantaż.
Druga wersja to agent karzeł przebrany za dziecko mający wtargnąć przed pojazd. Akcja spaliła na panewce bo dzielny obywatel bohatersko zatrzymał się  przed przejściem i przyjął uderzenie na siebie, pozbawiając karła podstaw do roszczeń i szantażu emocjonalnego.
:dyskurs:

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał:

A nie, to ja już rozumiem. To była akcja służb. W pierwszej wersji oficer służb specjalnie krążył po mieście w oczekiwaniu na kolumnę Pani premier i doprowadził do zdarzenia drogowego. Celem było wzbudzenie poczucia winy Pani Premier i szantaż.
Druga wersja to agent karzeł przebrany za dziecko mający wtargnąć przed pojazd. Akcja spaliła na panewce bo dzielny obywatel bohatersko zatrzymał się  przed przejściem i przyjął uderzenie na siebie, pozbawiając karła podstaw do roszczeń i szantażu emocjonalnego.
:dyskurs:

Zapluty karzeł reakcji ?

Opublikowano

Mnie to tylko dziwi że taki sPISek wkoło, taki Sumliński wszystko wie a i tak mogą temu układowi skoczyć. 

Oglądam MIsia w TV i dochodzę do wniosku ze historia toczy sie kołem. 

Opublikowano

To co opisuje Sumliński, nie jest takie proste jak je opisuje. Po cyrku odwalonym przez Maciarewicza i aneksie zawierającym podobno "porażające informacje" nie było SKW. To znaczy był ale w stanie zawieszenia. Śmiem twierdzić że ABW była wtedy bardziej wiarygodna niż SKW. Pójście do SKW  nie miało sensu. Kto wtedy był w SKW? Swoi mieli tropić swoich, choć właśnie zostali kolektywnie wydymani?
Poza tym zajęcie się marszałkiem Sejmu przez SKW to tak ten teges trochę nie tak. Choć z drugiej strony samo tropienie obcej agentury do zadań AB W należy więc jakieś podstawy były. 

Opublikowano
2 godziny temu, zetorki12 napisał:

Tak mi się skojarzyło . Kiedyś kierowcy w różnych tam PeKaeSach wydrapywali sobie kto ma ich tam prowadzić . Kuźwa , kto prowadzi te kolumny rządowe ???

u mnie w ursusie ktorys z poprzednich wlascicicieli wydrapal"boze prowadz"-sadzac po stanie blacharki i oryginalnym lakierze to nie byl zly pomysl😅.

byly szef bor-u gen janicki zostal radnym powiatu krakowskiego i to ze sporym poparciem, zaczynal kariere jako kierowca walesy.

do dzisiaj w sumie 18 wypadkow i kolizji w roku.

Opublikowano

Onet zwrócił się do sądu i dostał zgodę na grzebanie w aktach. Nie ujawnili niczego co by nie pochodziło z akt. Ot taka mała różnica. 

Kolejny sukces i transakcja stulecia. Uczta się bo tak robi się biznesa. Po raz kolejny państwo odkupuje coś od siebie. A ten bidny Autosan nawet nie miał czasu wystartować w przetargu dla wojska, Ale przy takich planach kto by się przejmował pierdołami. PGZ już się nacieszyło firmą to teraz kolej na kolejnego szczęśliwca.
https://tvn24bis.pl/z-kraju,74/pge-przejmie-autosan-jaroslaw-kaczynski-sprawa-jest-zaawansowana,879354.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v