Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu, z tego miejsca chcę serdecznie podziękować gadzinówce michnikowskiej, za całokształt pracy włożonej w destrukcję i obstrukcję totalnych. Dzięki takiej histerycznej, paranoicznej, wręcz obsesyjnej nienawiści jaką przentują na swojej stronie PIS ma się dobrze. Nie mogę pominąć niepozbieranych umysłowo konfidentów z tefałenu. Również szczerze dziękuję. Oby tak dalej:)

• Like 1
Opublikowano

Moim zdaniem PiS ma się świetnie , bo póki co nie ma opozycji z prawdziwego zdarzenia . PO wypaliła się już dawno , a to co robi Grześ i inni , to tylko żałosne krzyki .

Opublikowano
28 minut temu, daron64 napisał:

Czyżby alamo napisał coś sam? 

No skąd

https://mobile.twitter.com/r_a_ziemkiewicz/status/1042310845559136256

Szok jaki potwierdzi każdy specjalista prowadzi do stresu pourazowego,stres POurazowy do zaprzeczenia rzeczywistości.Gdzieś tam, jako najczarniejszy scenariusz, mieściło się jeszcze lemingom w głowach, że ewentualnie dojść może w lemingradzie do demobilizacji, że lepsi się rozejdą, zniechęcą, a gorsi zmobilizują, no i to też będzie tragedia, ale jeszcze nie aż taka..

Opublikowano

Nie przeżywaj . Nic nie jest wieczne . PiS też nie . Na fali 500+ nie będzie ciągle dryfować ...

Opublikowano
Patrząc na to wszystko i jeszcze na alamowską bezczelność chce się powiedzieć co rzekł Cambronne... Jak możesz oceniać czyjeś wypowiedzi skoro sam nic nie umiesz napisać. Kopiarce nie wypada...
Opublikowano (edytowane)
33 minuty temu, mirro napisał:

Jakby nie patrzeć to stan wojenny został bardzo kulturalnie wprowadzony.:oops1:

Zaiste, a jeszcze bardziej kulturalnie był przeprowadzonyimage.png.19321c3817350dae85c9985b58d170dc.png

ciekawe czy jakby powyższa sytuacja dotyczyłaby kogoś ci bliskiego też byłbyś tak wesoły

Edytowane przez binek
  • Like 1
Opublikowano

w ciagu kilku dni zamachu majowego zginelo ponad 400 ludzi, w kazdym roku miedzywojnia od kul wojska i policji COROCZNIE ginelo wiecej ludzi niz przez caly okres stanu wojennego i calych lat 80- i to tylko wedlug oficjalnych statystyk rzadowych- a pilsudski na wawelu lezy-taki chichot historii............

kto zapomnial klecznika powinien byc natychmiast zwolniony z kancelarii-przynajmniej adrian nie musialby stac tylko podpisywalby w swojej naturalnej pozycji😅

nie wiem kto jest wiekszym prorokiem-ten co napisal w szkole andrzej d.upa czy trzeci byly rzecznik lapinski,ktory w pore sie ewakuowal z kancelarii-wedlug plotek stracil wszelki wplyw bo jako jedyny z zaufanych nie lubil serka homo-genizowanego.

wizy-d.pa

stale bazy-d.pa

tania bron-d.pa

tani gaz-d.pa

nawet prezydent san escobar ma swiadomosc ze dumf to klamca a jego slowa sa tyle co nic, a jutro nie ma pojecia co powiedzial wczoraj.....................

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, mirro napisał:

To może wstawią też zdjęcie PAD z Trumpem podczas podpisywania wczraj papierów? I jakiś ciekawy komentarz . Może coś o  wstawaniu z kolan, albo roli Polski jako strategicznego sojusznika? Szkoda że nasz Prezydent miał tak mało czasu dla Trumpa, że nawet nie chciał usiąść do podpisu. 

Ja na miejscu Amerykanów bym się obraził.

Pochylił się jak do ..........🙄

9 godzin temu, Roman176 napisał:

1.no właśnie słowa patola gdyby nie związki to kietrz już dawno byłby niemiecki ....   roszczeniowym leniem to bardziej o ciebie ... dla twojego info związki biorą kasę dobrowolnie jak się zapiszesz bodajże 24zł 

2.niedawno pisałeś że polityka nie może się mieszać w biznes , jeśli zareagowały że państwo chce kasę roztrwonić to dobrze że się sprzeciwiły  chyba ze jesteś tu jako zwykły buc który pisze wszysto czy dobre czy złe przeciwko władzy masz taką fobię spiskową ?

1. Głubczyce są niemieckie? Związki to swołocz. 

2. W normalnym kraju polityka nie powinna mieszać się w biznes. U nas spuszczają Misiewiczy do biznesu . U prywatnego przedsiębiorcy nie ma prawa być związków zawodowych. To draństwo chce mieć zatrudnienie ale nie chce pracować.

8 godzin temu, mirro napisał:

A jesteś w stanie podać jakieś ważne sprawy które były celem wizyty? Bo chyba bardziej chodziło o zaliczenie wizyty w Białym Domu, niż konkretne sprawy. 
A jak PAD wypalił że jesteśmy gotowi tyle miliardów USD wywalić na bazę imienia Trumpa to trochę mi się słabo zrobiło, Kupujemy na kolanach systemy rakietowe, kupujemy gaz, liżemy tyłek kosztem modernizacji własnej armii i każemy własnemu narodowi cieszyć się z ochrony w postaci obcych wojsk. Czy przypadkiem nie jesteśmy znowu blisko czegoś co już było? W całej ekipie od Trójmorza  ślinimy się na widok byle blaszki z napisem Made in USA. Węgrzy robią interesy ze wschodem, a my wywozimy kasę za ocean. Mieliśmy zbudować dowództwo NATowskiej dywizji i co? Z Elbląga wywalono sztab 16 Pomorskiej bo tam miała właśnie powstać ta tak przez nas wymarzona. I co? Ano nic 16dywizja rozwalona a tej NATO też nie ma. 11 pancerna po przewózce Leo pod Warszawę może uzyska gotowość za dwa lata. Do kuźwy nędzy o co tu chodzi?

To opium dla durnrgo  ludu pracującego  wiosek i miast.

2 godziny temu, mirro napisał:

Może zastąpię niektórych i przypomnę cytaty stenogramów tzw "taśm Prawdy". Tak oto Pan Sikorski stał się prorokiem we własnym kraju. Czy coś się zmieniło? 

"- Wiesz, że polsko-amerykański sojusz to jest nic nie warty. Jest wręcz szkodliwy, bo stwarza Polsce fałszywe poczucie bezpieczeństwa - oznajmia Sikorski.   

Jego towarzysz dopytuje, dlaczego.  - Bullshit kompletny. Skonfliktujemy się z Niemcami, z Rosją, i będziemy uważali, że wszystko jest super, bo zrobiliśmy laskę Amerykanom. Frajerzy. Kompletni frajerzy - wyjaśnia szef MSZ."

Prorok jakiś czy cuś😷

Fajna jest ta rycząca 70tka zydówa nowy ambasador USA u nas. Dopilnuje interesów pejsatych

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
22 minuty temu, daron64 napisał:

Targowica jest w fatalnym stanie ,o czym na łamach tutejszej oblężonej "twierdzy" te fakty wielokrotnie  podawałem.Tendencja jest taka, że poparcie dla PO maleje, a Nowośmieszna z całą pewnością nie liczy się. Za pewien czas PO będzie miała 10-15 proc..PiS, jak Fidesz Orbana, sięgnie 60 proc.Na przykładzie Węgier, PiS kolejną kadencję ma w kieszeni,a wielce prawdopodobne że trzecią jak Fidesz,tu działa ta sama zasada.Także przed wami lemingi 9 lat nędzy i rozpaczy, w trakcie nich @daron64 i spółka może zaliczyć oddział specjalistyczny 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ulman napisał:

2. W normalnym kraju polityka nie powinna mieszać się w biznes. U nas spuszczają Misiewiczy do biznesu . U prywatnego przedsiębiorcy nie ma prawa być związków zawodowych. To draństwo chce mieć zatrudnienie ale nie chce pracować.

przecież u nas nikogo się nie szanuje tylko deutsche welle nikt nikomu nie dał tanich kredytów m.i na zakup ziemi państwowych  ja w czechach dopłata od pastwa 

a u nas bekon zrobił kredyty 120% 😂

1 godzinę temu, Ulman napisał:

Orban dogaduje sie z Rosją. Powinni iść w jego ślady?

a jak niemcy się dogadują jest dobrze ?

Opublikowano

No bo tak, a jak nie tak, to kto wie jak? Albo nijak,  ale jak to może być tak????

Czemu ty w Czechach nie pracujesz. Socjal na wszystko , kredyty na ziemie, 15 tys/mc górnikowi 5 tys/mc kasjerce a ty za grosze ryjesz pod ziemią. Pewnie coś z tobą nie tak.  Zastanów się nad sobą. Może ty nienormalny jesteś. No albo socjalista , ale to na jedno wychodzi.

Opublikowano
5 godzin temu, Roman176 napisał:

a jak niemcy się dogadują jest dobrze ?

Jak Niemcy się dogadują- dobrze dla Niemiec.
Jak Węgrzy się dogadują-dobrze dla Węgier.
Jak Polacy się nie dogadują dobrze dla Niemiec, Węgier, USA i kto tam jeszce ma jakieś interesy.
Zróbmy dobrze wszystkim. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v