Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To na pewno jest prowokacja i kłamstwo W telewizji i u Rydzyka mówili że Bartoszewski zły a Morawiecki dobry a oni dobrze wiedzom bo się znajom. 

Trump zdrajca spotkał sie z szatanem wcielonym Putinem. Jak tu prezydent Duda uściśnie tą skalaną dłoń Trumpa. Powinni podjac uchwałę że Trump zachował się haniebnie , niegodnie i jako jego najlepszy sojusznik jestesmy zawiedzeni i zbulwersowani jego postawą.

Gość marekfarmer
Opublikowano

Putin wczoraj zaliczył  wtopę jak niedawno  nasz  ,,kukunio,,    on stał pod parasolem reszta  mokła   

Te same schematy   dziwne  hyy  O.o

Ta sama szkoła  ????

Opublikowano
1 godzinę temu, marekfarmer napisał:

Putin wczoraj zaliczył  wtopę jak niedawno  nasz  ,,kukunio,,    on stał pod parasolem reszta  mokla

I myślisz,  że to z jego strony była wpadka? 

Opublikowano

@Ulman

Prawo statyczności leminga

Prawo statyczności jest podstawową zależnością stosowaną przy badaniu psychologii lemingów. Oznacza ono, że leming, na którego nie działają żadne bodźce zewnętrzne, pozostaje w bezruchu. Według niektórych badaczy takie stwierdzenie jest jednak zbyt radykalne, gdyż w takim wypadku osamotniony leming mógłby na przykład umrzeć z głodu. Ich zdaniem prawo ma zastosowanie tylko powyżej potrzeb drugiego stopnia według Piramidy Masłowa. Dowodem na samorzutne realizowanie potrzeby bezpieczeństwa u lemingów jest nagłe powstawanie grodzonych osiedli w miastach w ciągu ostatniego dwudziestolecia

@DTaras

Społeczeństwo i kultura

Przez długi czas lemingi wykazywały dużą tolerancję, głównie za sprawą TVNu. Najnowsze pokolenie lemingów wykazuje jednak ograniczoną tolerancję, głównie za sprawą rzetelnego oglądania Telewizji Polskiej. Niektóre starsze lemingi także zatraciły tolerancyjne zachowanie, głównie za sprawą tresury znanego zoologa i informatyka Mateusza Kijowskiego, który nauczył zwierzęta, by mogły rzucać się z pięściami

@daron64

Polityka

Przez bardzo długi czas leming popierał lewicowe lub centralne partię. Dziś sytuacja jest zgoła inna. Część lemingów popiera Prawo i Sprawiedliwość, część czeka z nadzieją na wielki powrót Tuskizmu, a część trzyma z Nowoczesnym Nielotem. Niezależnie od tego, co leming popiera, to można zauważyć jedno – jest to poparcie absolutne, bez przemyśleń. Leminga nie interesują afery, głosowanie nad zmianami podatkowymi itd. – wystarczy, że leming trafi na wiarygodne źródło informacji i łyknie narzucony pogląd. Grunt, żeby o partii mówiło się dobrze w wybranych mediach, najlepiej TVN-u, a wtedy partia będzie miała odpowiednie poparcie. Pewnie czytający byłby skłonny nazwać takie podejście k**ewstwem politycznym,miałby rację. Liczą się bodźce, bodźce i tylko bodźce! Leming bowiem jest w duszy rozdarty między konserwatywną wsią, od której chciałby się odciąć, ale nie ma na to odwagi, a nowoczesnym lewackim myśleniem.

@jacus

Religia

Leming brzydzi się religią, bo religia to mohery, a w telewizji wyraźnie powiedziano mu, że mohery należy tępić i na wszelki wypadek zabierać im dowód. Mimo to leming nie ma odwagi zaprzestać chodzenia do kościoła, bo by rodzice go wydziedziczyli. Za to przynajmniej ponarzeka sobie na Rydzyka i jego imperium w domu. A potem pójdzie pomodlić się do swojego jedynego prawdziwego boga – telewizora.Fenomen uwielbienia dla TVN-u przez dużą część lemingów jest wciąż obiektem badań naukowców. Jak do tej pory udało się postawić tezę, że telewizja ta podaje proste odpowiedzi na pytania o życie i całą resztę.

@mirro

Lemingi w Kulturze

Powstało wiele filmów jak i seriali przyrodniczych ukazujących życie lemingów. Do najważniejszych dzieł z tej ostatniej grupy należą między innymi:

-Ukryta prawda,
-Szpital,
-Trudne sprawy,
-Dlaczego ja?
-Dzień który zmienił moje życie

Opublikowano
Co on chce? Mirro - słuchałem i Ci powiem, można przyznać rację w wielu kwestiach aczkolwiek nie rzecz w tym aby żydów eksterminować a raczej ectym aby wypracować kontrę. Korzystniej zawsze oszukać oszusta - co nie? Strategia..
Opublikowano
10 minut temu, Alamo napisał:

Lemingi w Kulturze

Powstało wiele filmów jak i seriali przyrodniczych ukazujących życie lemingów. Do najważniejszych dzieł z tej ostatniej grupy należą między innymi:

-Ukryta prawda,
-Szpital,
-Trudne sprawy,
-Dlaczego ja?
-Dzień który zmienił moje życie

Alamo - "Urzekła mnie Twoja historia" .:D
Taras - pomijając element eksterminacji to facet wykonał dobrą i dobrze udokumentowaną robotę. I teraz pozostaje tylko kwestia co zrobi z tym Premier Morawiecki i czy każe im spadać na szczaw.  Chyba że właśnie mamy pierwsze efekty zerwania ciągłości działania państwa. Czyli miłościwie panujący zanegowali nawet te aspekty działań poprzedników, które pozostawiały nam możliwość ruchu.

Opublikowano

Polityka

Niezależnie od tego, co leming popiera, to można zauważyć jedno – jest to poparcie absolutne, bez przemyśleń. Leminga nie interesują afery SKOK głosowanie nad zmianami w sądownictwie itd. – wystarczy, że leming trafi na wiarygodne źródło informacji i łyknie narzucony pogląd. Grunt, żeby o partii mówiło się dobrze w wybranych mediach, najlepiej TVP, Trwam czy RM, a wtedy partia będzie miała odpowiednie poparcie. Pewnie czytający byłby skłonny nazwać takie podejście k**ewstwem politycznym,miałby rację. Liczą się bodźce, bodźce i tylko bodźce! Leming bowiem jest w duszy rozdarty między konserwatywną wsią, od której chciałby się odciąć, ale nie ma na to odwagi, a nowoczesnym prawicowym socjalizmem. 

Opublikowano

Gryzonie czasem gryzą pożywienie aby się najeść a częściej aby scierać zęby co im bez przerwy rosną i będą gryźć wszystko co im zostanie podsunięte nie ważne kto podsuwa obiekty do gryzienia a jako że im wszystko jedno co na proch ścierają to ten kto rządzi propagandą.. znaczy co? polityczne lemingi są wszędzie i żrą wszystko bo te zęby stale rosną i nie zauważyły że się propaganda zmieniła.

Ilu jednych i tych samych osobników głosowało za Wałęsą, Kwaśniewskim, Komorowskim i Dudą bo z L. Kaczyńskim nieco inaczej było. Ilu wcześniejszych wyborców PO głosowało na PiS. Czy obecni (autentyczni bo tylko tacy zostali) zwolennicy SLD i JKM kiedykolwiek podlegali takim "zmianom nastroju" zamieniając się miejscami między sobą?
Użyłem SLD bo nie ma innej oficjalnej lewicy w Polsce na scenie politycznej (sam sobie dopiero teraz zdałem z tego sprawę ale to inny temat). Gryzonie idą za większym stadem i baczcie czy przypadkiem większość waszego to nie ten gatunek.  

Opublikowano

Epidemia jak nic . Teraz to wszyscy Czubówną jedziecie :D .

Opublikowano

ulman ma chyba zly dzien :P,jak ja-ciagnik sie zepsul, kosiarka padla, mialem zniwa zaczac a zaczelo padac-5 minut ale zawsze a teraz leje- kurna 13 w piatek robota szla na calego-caly kurnik pomiotu wywieziony i nic .......

tvp-info zainteresowala sie rolnictwem- to byl dobry pomysl zaklocic wiec morawieckiego,tyle ze mam watpliwosci ze to cos zmieni, w tamtym tygodniu nie sprzedalem ani kg mlodego ziemniaka-nie pamietam takiej sytuacji odkad sie tym zajmuje.

pamietajcie ze alamo to "lolek "  forum,znowu nakapuje ze sie z niego nabijacie i beda %, niestety nie te do spozycia , kiedys mozna bylo odrobic-mn . kapujac innych ale teraz trzeba czekac pol roku.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v