Skocz do zawartości

Obecna sytuacja polityczna w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mam pytanie do przeciwników Szydło . Co sądzicie o jej reakcji na słowa prezydenta Francji ?

Opublikowano

No , jeszcze zaczekam aż Macierewicza i Pawłowicz wypierdzielą , to i ja zacznę ich popierać . B) No i jeszcze jakiegoś innego Jarka mogli by wybrać :D .

Opublikowano

Popieram karolr2. Mozna byloby zastraszyc ich jak oni chcą żeby polacy, zarabiali tyle co francuzi, gdy sa oddelegowani to niech francuzi zarabiają tyle co polacy. W sumie i tak się nie przejmą skoro nie widza problemu z tym syfem w Paryzu i calej Francji

Opublikowano

Dlaczego Macron mógł zaatakować Polskę? Ponieważ wie, że przegrał bo z nikim nie dogadał się podczas swojego tourné!

macroneyt.jpg

Francuski dziennik „Le Figaro” pisze, że prezydent Francji Emmanuel Macrone, podczas swojej wizyty w Austrii i Rumunii gdzie spotkał się również z szefami rządów Czech i Słowacji, w zasadzie nie uzyskał zgody na zmianę dyrektywy unijnej o pracownikach delegowanych.

A przecież taki był główny cel jego podróży! Rumunia ma być zdecydowanie przeciwna pomysłom Paryża, sceptyczne są Czechy i Słowacja, a akceptuje go oczywiście tylko Austria, ale to było oczywiste od początku.

Ale jak pisze francuska gazeta, prezydent Francji mówi, że i tak jego pomysły „za jakiś czas” zostaną przeforsowane.

Czy my dobrze pamiętamy, że obiecywał w trzy miesiące załatwić sankcje na Polskę? I gdzie te sankcje?

Źródło: Le Figaro
fot: YouTube

Opublikowano

Kto by się tam przejmował jakimś Makaronem co sypia z babuleńka,pewnie wieczorami bawią sie w czerwonego kapturka
-babciu babciu dlaczego masz takie obwisłe piersi?
-ze starości mały,chory zboku

Opublikowano

to raczej depresja-popatrz w puste oczy brozki-tylko smutek widac........

co tu ostatnio taka cisza na nowogrodzkiej sezon urlopowy w pelni i nie wiedza co pisac  B)  B)  B) .

bobienko -dawaj bajke o maciarewiczu i misku albo o prezesie i plaszczaku-to dopiero bedzie ciekawe :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

Opublikowano

Wielbiciele dobrej zmiany! Net wam odcieli czy przelewów prezes nie zatwierdził z racji wakacji  :P  Macron nam się wtrąca, KE nietaktownie się wtrąca w  reformę sądów.  Waszczykowski radzi Timmermansowi  by zaprzestał konferencji prasowych co jest niezwykle taktowne. Na Antoniego był w Kijowie zamach , Misiewiczem zająć się ma prokuratura a tu taka cisza  :blink:

Opublikowano

A ja powiem tak,jak ktos jest za pis,po,kukiz kod i ta cała reszta to jest normalne,jedni są za tymi druzy za tymi,ale jak ktoś jest za tym żeby jakas zasrana komisja wenecka,europejska czy ten piźnięty makaron wpiepszali sie w sprawy polski to jest j**anym niemieckim konfidentem

Opublikowano

Czemu niemieckim a nie rosyjskim ? Mamy podpisane takie traktaty i zależności że niestety moga się nam wtrącać. Macron coś tam gada to niech gada . Macierewicz jak głupek ciągle publicznie gada albo o agresji Putina czy o Mistralach i nikt nie traktuje go poważnie i nie robi awantury. Nasz rząd to frustraci i kutwy i z byle powodu robią raban. Dyplomacja jest na poziomie mułu

Opublikowano

ulman nie przesadzaj ,lepszego rządu polska nie miała jak ma teraz. i ty doskonale o tym wierz .owszem można się przyczepić do paru polityków czy ministrów .jak np. pawłowicz czy macierewicz.  osobiście jurgiela bym wywalił ,ale niema ludzi idealnych .

Opublikowano

Czemu niemieckim a nie rosyjskim ? Mamy podpisane takie traktaty i zależności że niestety moga się nam wtrącać. Macron coś tam gada to niech gada . Macierewicz jak głupek ciągle publicznie gada albo o agresji Putina czy o Mistralach i nikt nie traktuje go poważnie i nie robi awantury. Nasz rząd to frustraci i kutwy i z byle powodu robią raban. Dyplomacja jest na poziomie mułu

Niestety dla ciebie musisz z tym żyć i to prawdopodobnie długo,bo następne wybory też wygra dobra zmiana :)

Opublikowano

A Ty Merlinku to skąd to wyczytałeś? Z chińskiej szklanej kuli, czy też z szumowiny z dna butelki. Wyhamuj ogierze. Łaska wyborcy na pstrym koniu jeździ o czym boleśnie przekonali się platforma, pesel i wcześniej sld mając po swojej stronie sondaże. 

Opublikowano

Wygra chociażby dlatego , że nie ma absolutnie żadnego godnego przeciwnika , czy też alternatywy .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v