Polecane posty

Wiadomość z agroFakt.pl

daron64    3955

Ehh z próbki wyszlo 50.8..

Cena u nas 460netto za zwykły, a bingo z gęstością min. 50 - 560 netto - więcej niż pszenżyto. Szkoda, że mam tyle głuchego owsa po polach, bo bardziej się on opłaca jak się z czymś bardziej wymagającym męczyć.

Kupie owies z każdą gęstością, cena zależna od lokalizacji. Zapraszam :)

Kupie zboże, płatność w dniu załadunku 

Wycena tylko we wiadomości prywatnej po podaniu kodu pocztowego.

Sprzedam wapno z transportem KUJAWIT, RADKOWIT (standard, Premium) / granulowane POLCALC

mlody43    196
DamianRolnikSkup napisał:

Kupie owies z każdą gęstością, cena zależna od lokalizacji. Zapraszam :)

odezwij sid na priv. mazowieckie Kołbiel

PawlomekZ-et    21

Jak cena się u was aktualnie kształtuje wystawiłem za 650 zł to nawet nikt nie dzwoni 😂 lokalny skup 570 brutto płaci.

Jak ktoś ma całosamochodowe ilości to zapraszam do wyceny owsa na grudzień/styczeń

Teraz na owies konsumpcja mówią z gęstością  minimum 50, a nie którzy wymagają minimum 52

Sprzedam wapno z transportem KUJAWIT, RADKOWIT (standard, Premium) / granulowane POLCALC

Tomek90    1846

Jak robiłem próbkę to mówiła babka ze 47 w tym roku 😮a ile daje za łowies paszowy i konsumpcja oczywiście ilości calosamochodowe. 

indywidualna wycena prywatnie :)

andzin    20

Zero tematu o owsie to i cena marna. Może jak wybiorą pszenicę i inne zboża to cena i zapotrzebowanie się zrobi na owies.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

• Podobna zawartość

• Przez mistal44
      panowie zajmujecie się sprzedażą owsa? po ile chodzi w różnych miejscach w Polsce?
    • Przez Maju3060
      Witam mam problem gdyż wyjechałem siać owies, pierwszy raz sieje tym siewnikiem( poznaniak 6) zapychają mi się leje i problem w tym że na górze, co teraz? Dawka to 200kg po zrobieniu próby kręconej tyle że na skali jest to 36, miał ktoś podobny problem? Jeżeli jest taki temat to proszę przekierować
    • Przez wrona17
      Witam siał ktoś może owies na kiszonce po zbiorze żyta na kiszonkę ?
  • Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj