Ciągnik w przedziale 21-40 tysięcy złotych
Przez
mouser, w Jaki ciągnik wg ceny?
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateusz_105
Cześć i czołem!
Przychodzę z pytaniem co wybrać a może coś innego w podobnym przedziale cenowym i moczowym
-Nowy solis 60
-New Holland td5010 2010r 2200mth
-Kubota m6060 2014r 2400mth
-Farmtrac dt 675 2011r 2000mth
Będzie chodził z agregatem 2,4m, pługiem 3 i jeździł z przyczepą 3,5t
-
Przez ddw2
Witajcie!
Szukam ciągnika do różnych prac ale przede wszystkim do rozładunku palet (1500kg) i odśnieżania drogi utwardzonej kamiennej zimą. Aktualnie robię to C360 ale to mordęga dla mnie i sprzętu który ledwo zipie przy takich pracach.
Chciałbym wydać maksymalnie 35 tysięcy na ciągnik i 15 na tura. Czego szukać najlepiej? Myślałem nad Ursusem c385 ale boje się że brak przedniego napędu będzie utrudnieniem. Z drugiej strony myślałem nad MTZ 82 ale chciałbym usłyszeć opinię bardziej doświadczonych czy jest jeszcze jakaś inna opcja.
-
Przez Aleo
Witam, jaki ciągnik do 200tys brutto(może być lekko powyżej) w przedziale mocy 80-90/95km. Chodzi o nowy sprzęt ze względu na dofinansowanie 100tys.
Co myślicie o deutzach? 3 cylindry trochę odrzucają, a 4 już będą droższe.
zetor major 80? Myślicie ze da radę z 3 pługami obrotowe, ziemie nie są ciężkie a tereny raczej płaskie.
Nh? Rzucajcie propozycje i jeśli mieliście styczność to fajnie by było jakiś opis do danego ciągnika dlaczego akurat ten.
Pozdrawiam
-
Przez PiotrZet
Witam, nie wiem czy w dobrym temacie piszę, co byście polecili do 90 tyś z turem do pracy przy hodowli, oraz niewielkiej pracy w polu? Moc od 80 do 110KM. Ursus i Zetor odpada.
-
Przez majcher3388
Witam wszystkich chciałbym sie Was doradzić co kupić jakie są wasze pomysły na główny traktor w przedziale kwoty 45 - 60 tyś zl moc miedzy 80 a 110 km (obecnie posiadam Ursusa 914 i czas na zmiane się zbliża )
-