Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wymieniałem uszczelki jakieś 2 lata temu , teraz nie pamiętam ile kosztowały ale drogie nie są a cenę podam ci jak sprawdzę w książce.

Opublikowano

Ja wymieniałem tydzień temu, wujek mówił że nie ma sensu wymieniać bo i tak będzie leciało i miał rację. Podobno od jakiegoś zetora pasuje siłownik i jest lepszy ale nie wiem od jakiego?

Opublikowano

Witam piszę tego posta w imieniu Sąsiada.

Przybliżył mi ten problem dość obrazowo więc nie wiem czy go dobrze zrozumiałem. Jeśli coś będę pisał nie tak to proszę o wyrozumiałość. Więc problem wygląda następująco:

Został wymieniony czujnik temp oleju, na starym chodził bardzo długo, problem pojawił się niespodziewanie mianowicie gdy ciągnik chwilkę pochodzi wskazówka zegara wariuje i idzie na max. Wymiana czujnika na nowy nie przyniosła rezultatu. Sąsiad próbował kilka sztuk i dalej to samo. Czy winny jest zegar? Czy da się go jakoś sprawdzić żeby nie potrzebnie nie kupować nowego?

Czy w tym zbiorniku/filtrze gdzie wkręca się ten czujnik ma znajdować się olej gdy silnik jest zgaszony?

Proszę o wskazówki jak usunąć ten problem. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Z tego co wiem to rusak ma fabrycznie 31 koni a uzytkowo ma 29 koni

ja mam rusaka w ktorym siedzo opony tylnie od ursusa c330 i na podmoklych terenach trzydziestka wymieka poniewaz jest ciezejsza a rusak przelatuje cale bloto

Opublikowano

Też się przymierzam żeby kupić opony od C-330 mój dziadek miał i orał pługiem 3 skibowym i rusek dawał rade na 2 klasie ziemi i to nie była podorywka tylko prawdziwa orka !

Opublikowano
Też się przymierzam żeby kupić opony od C-330 mój dziadek miał i orał pługiem 3 skibowym i rusek dawał rade na 2 klasie ziemi i to nie była podorywka tylko prawdziwa orka !

Z trzema skibami daj sobie spokój bo to meczarnia chyba ze głeboko orac na 15cm <_<

A opony od C-330 dlaczego nie ale ja nie zakładam bo jakos sie boje ze na mocy straci sporo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez volvo
      Zakładał ktoś do Władka wentylator od ltz55, czyli od 4-cylindrowca?
    • Przez adam098
      Witam posiadam t25 z starego typu alternatorem brak ladowania,  co może być.  Jak założyć do niego nowszy alternator?
    • Przez Wielkinikt
      Witam odkrecily mi się śruby z blokady mechanizu roznnicowego a mianowicie 2 kolki 4 podkladki i 6 srub , i nie mam pojecia jak maja byc zalozone podkladki czy maja zaslaniac kolki i nachodzic na siebie czy tylko 2 na zaslonienie kolkow , czy nie ma to znaczenia i jeden chu jak to jest załozone 
      ps przepraszam za bledy 

• Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A  . Może ktoś ma na zbyciu .
  • Dodaj nową pozycję...
v