Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zubi1990 da się dokupić ja kupowałem w ubiegłym roku ale okazało się że to nie to było winne tylko tłoczysko było wytarte ale u mnie można kupić poszczególne częśći.

Opublikowano

No to dobrze myslałem rozebralismy władka i w skrzyni było z 1l wody i ani grama oleju <szok> ciagni nie nasz :)

Ciagnik bez oleju w skrzyni chodził koło 2 lat hahah xD

Opublikowano

Jak można nie znać tego czym się jeździ? No jasne można nie znać się na mechanice i potrzebować pomocy w niektórych kwestiach ale żeby nie wiedzieć gdzie i do czego się leje olej to już lekka przesada... :)

Opublikowano

Po prostu ten ciagnik zniszczyła wódka :)

Oni tam wiedzieli bo olej sam wypłyna lewarkiem jak go utopili w rzece takie jest nasze zdanie no bo skad tam sie woda by wzieła a na olej nie poszły pieniadze tylko na falche ;/

Opublikowano
nie ja nie mam wladka znajomy ma i mu sie silnik zatarl chyba bez oleju jezdzil :)

no to jak sie zatarł na panewkach to tylko zmiana wału i panewek wystarczy poco zaraz cały silnik, nowy wał kosztuje 700 zł a panewki około 50 zł juz dokładnie nie pamiętam(ceny z zeszłego roku) jak masz pojęcie to w dwa dni na spokojnie zmieniasz wał i możesz dalej śmigać a nowy silnik to pewnie kilka tysięcy bedzie kosztował tu masz numery do hurtowni z częściami do rusków możesz zapytać o ceny prowadzą sprzedaż wysyłkową na cały kraj trzy dni i masz części w domu 857131070Czarna Białostocka i 602807639 Wągrowiec

Opublikowano
Mam pytanie we władku jest osobny olej do skrzyni i do pompy olejowej ??

Czy pobiera ze skrzyni olej ??

No to dobrze myslałem rozebralismy władka i w skrzyni było z 1l wody i ani grama oleju <szok> ciagni nie nasz :)

Ciagnik bez oleju w skrzyni chodził koło 2 lat hahah xD

bierzecie sie za rozbieranie skrzyni a nie znacie podstaw np.gdzie sie olej wlewa :)

Opublikowano

Wiesz billi tam tylko że jest jeden korek spustowy na dole więc ja byłem święcie przekonany że to jest jak w C-360 ale jedno wiem że olej jest bo ze skrzyni mi nie cieknie nic a nic nigdy :) Ale zobacze wezme sobie książeczke i popatrze co i jak

Opublikowano

Może nie cieknie bo już nie ma co ciec :) .

U nas w lokalnej prasie facet sprzedaje Władka na części. Silnik też tam był wymieniony do sprzedania. Moge odszukać ten numer telefonu i podać jakby ktoś potrzebował.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez volvo
      Zakładał ktoś do Władka wentylator od ltz55, czyli od 4-cylindrowca?
    • Przez adam098
      Witam posiadam t25 z starego typu alternatorem brak ladowania,  co może być.  Jak założyć do niego nowszy alternator?
    • Przez Wielkinikt
      Witam odkrecily mi się śruby z blokady mechanizu roznnicowego a mianowicie 2 kolki 4 podkladki i 6 srub , i nie mam pojecia jak maja byc zalozone podkladki czy maja zaslaniac kolki i nachodzic na siebie czy tylko 2 na zaslonienie kolkow , czy nie ma to znaczenia i jeden chu jak to jest załozone 
      ps przepraszam za bledy 

• Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A . Może ktoś ma na zbyciu .
    • Przez druidzlasu
      Witam. Zakupię oryginalny klucz do wykręcania wtryskiwaczy we władziu T-25A  . Może ktoś ma na zbyciu .
  • Dodaj nową pozycję...
v