władimiriec t25
-
Podobna zawartość
-
Przez plusz01
Witam
Mam małe pytanie do szanownych kolegów. Mianowicie przymierzam się do zakupu nowych opon i z tąd moje pytanie. Na początku zaczniemy od przednich opon jaki kupić zwykłe takie jak w oryginale czy może jodłowe które będą miały lepszą przyczepność w warunkach polowych. Ostatnio założyłem do swojego władka wspomaganie więc nie raczej nie będzie problemów ze skrętem interesuje mnie przyczepność które lepiej się sprawdzą ?. Druga rzecz co z oponami do tyłu zostawić oryginalne 11.2 czy może założyć szersze takie jak w C330 12.4 dodam że aktualnie dołożyłem obciążniki na tylne koła około 70 KG na jedno koło. Proszę o pomoc w doborze oraz przedstawienie waszych doświadczeń. Pozdrawiam
-
Przez zubi1990
Witam wszystkich będę robił teraz remont silnika w moim t25a i tu mam pytanie: jakim momentem dokręcić śruby mocujące głowicę do bloku , jaką siłą dokręcić stopy korbowodów, jaka ma być grubość panewek głównych i korbowodowych, jaka siła dokręcenia koła zamachowego, szerokość cylindra i luz w zamku pierścieni. Ciągnik z roku 1978 z dwoma drążkami do zmiany biegów
-
Przez kuba12345
Witam jak w temacie w moim T-25 wymieniam przedni lewy sworzeń w ośce i takie oto pytanie zakupiłem do tego swożnia odrazu nowe tuleje i teraz jak wbije nowe tuleje to muszę je rozwiercać w środku czy samo wejdzie. Pytam gdyż ktoś mi powiedział że będzie trzeba rozwiercać co otym sądzicie???
-
Przez adam098
Witam posiadam t25 z starego typu alternatorem brak ladowania, co może być. Jak założyć do niego nowszy alternator?
-

Rekomendowane odpowiedzi