Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

7211 więcej niż rusacz T-25 spali 😂, ale nie więcej niż mtz 82 😉, jednak może skopcić tyle samo w tej samej robocie z tą samą maszyną , przy kosiarce bebnowej 2,1 m 7211 palił tyle samo co mtz przy tej samej prędkości tyle że 7211 stękał a mtz miał lżej , zresztą bronując piątkami ząb '14" 330 palił tyle samo co 7211

Opublikowano

Zależy jaki zetor . Mój palio tyle co nic , a jak stoi to wcale .

Opublikowano

Raczej dla tego nie "na tego" co zdemolował. Powinien dokończyć dzieła.

Opublikowano
8 godzin temu, mateo2662 napisał:

karabin na tego kto tak zdemolował ten ciągnik

a czemusz to ?? Ciągnik służył do roboty i tyle , a po wyglądzie patrząc to on ma już z 15 tyś mth a może i lepiej. Zresztą widać że to Anglik nawet drzwi nie ma z prawej do szybszego wsiadania 😁

Konkurs kto zgadnie ile ma mth to będzie go mógł kupić 😂

Opublikowano

Przecież Wielu twierdzi że ma robić , a nie wyglądać . To gratka dla takich .

Pewno pracował przy morskiej wodzie i sól swoje zrobiła .

Opublikowano

Tak się dba o wiele maszyn na zachodzie. a przyjedzie do nas korekta licznika o 70% trochę wypolerować i na olx.

A później pisza za tyle to taki i taki kupi... z 4x4 i 100km tylko jak przyjdzie to wyremontować to koszt wartości ciągnika.

• Like 1
Opublikowano

Ciekawa opcja jeżeli kogoś interesuję samodzielna budowa osprzętu z gotowych podzespołów 

Dużo taniej i możne wzmocnić wedle własnego uznania 

https://allegro.pl/szufla-krokodyl-tur-euroramka-producent-i7512996388.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v