Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ostatnio coś się pozmieniało na olx. Ciągniki wystawiane w kwotach netto nagle pojawiły się w kwotach brutto. To samo ogloszenie na otomoto już jest w cenie netto.

Opublikowano

a tak właśnie ile kosztuje ogłoszenie na agrogrosik bo jakoś się psioczy na olx , allegro zapomniane (a temat dalej że znalezione na allegro) , sprzedajemy słaba stronka

A tu agrogrosik i jakoś mało sprzedających

Opublikowano
11 godzin temu, sebe1033 napisał:

a tak właśnie ile kosztuje ogłoszenie na agrogrosik bo jakoś się psioczy na olx , allegro zapomniane (a temat dalej że znalezione na allegro) , sprzedajemy słaba stronka

A tu agrogrosik i jakoś mało sprzedających

ile kosztuje nie powiem, ale jak czasem coś się wystawiało, to w tym samym czasie na olx 1000 wyświetleń, a na anonse czy sprzedajemy po 50-100, tam to chyba nikt poza sprzedającymi nie zagląda, zobaczyć czy ogłoszenie jeszcze jest

Opublikowano

Jak szukałem ciągnika czy innego sprzętu,  to tylko olx w zasadzie.  Na sprzedajemy jak wchodziłem to ponad półroczne ogłoszenia, do niektórych dzwoniłem to byli bardzo zdziwieni,  że jeszcze wisi ich ogłoszenie.  Na allegro nic nie ma. Anonse to kiedyś takie allegro było, kupowalo się gazetę i jazda.  Ale to to nic, pamiętam czasy jak ojciec na telegazecie śledził ogłoszenia :)

Opublikowano

Szukam nietypowej rzeczy - do Claasa Mercatora/Senatora tych podłużnych szybek/wizjerów do zbiornika. U mnie są już całkowicie nieprzejrzyste i chciałbym wymienic, może ktoś rozbiera na części. Towar raczej mało chodliwy, bo nigdzie w ogłoszeniach nie znalazłem.

Opublikowano

Z tym Sprzedajemy dziwna sprawa. Ogłoszenia można dawać za darmo. Ogłoszeń sporo a ludzi zagląda mało (szukających)...OLX natomiast łoi coraz więcej kasy i coraz mniej ogłoszeń jest za darmo. Do tego dochodzą dziwne zasady i ciągle "moderator" usuwa ogłoszenia. Często nie da się wstawić dobrego opisu sprzedawanego przedmiotu bo "moderator" usuwa. Jakaś paranoja u nich z tym jest. Dodatkowo jeśli ogłoszenie jest płatne a "moderator" usunie to kasa przepada i trzeba dodawać nowe kombinując jaki dać opis żeby znów  nie poszło w odstawkę.

2 minuty temu, jahooo napisał:

Szukam nietypowej rzeczy - do Claasa Mercatora/Senatora tych podłużnych szybek/wizjerów do zbiornika. U mnie są już całkowicie nieprzejrzyste i chciałbym wymienic, może ktoś rozbiera na części. Towar raczej mało chodliwy, bo nigdzie w ogłoszeniach nie znalazłem.

Kup kawałek "plexi" i sobie wytniesz jakie będziesz chciał. Wątpię żeby ktoś chciał Ci to wyjmować i wysyłać a po drugie to one też będą stare więc lepiej zrobić z nowej "plexi"...może nawet być do tego taniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v