Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomalowany podkładówką i założone nowe oświetlenie- ale tylko z przodu i odblaski z boku. A jak się przyjrzysz- burty do wymiany (zgniłe na dole, posztukowane na górze, w sumie ich brak przy adapterze), rura spinająca adapter trzyma się na słowo honoru, ciężko powiedzieć w jakim stanie są łańcuchy- przednia burta sztukowana od środka blachą ocynkowaną. Tyle widać na zdjęciach

Opublikowano

Witam zabieram sie za kompletowanie gratow do jednoosiówki i chciał bym zaczerpnać porady o zaczep. Będzie to 3x2 na dolny zaczep do c360 będzie wozić zboże do skupu ok 3t . podesłał by ktoś linka z fajnym dyszlem obrotowym bo jak mi przewróci ją na bok to ciągnik wywroci albo coś wygnie a może podeślecie jakiegoś gotowa z jakiejś maszyny ? 

Opublikowano
Handlarz nie daleko mnie. Te wszystkie ursusy i zetory u niego to trupy z nowymi blachami i nowym lakierem. Co do NH to nie wiem ale głównie NH najwięcej sprowadza.Facet ma duże gospodarstwo to w sezonie pewnie można by w polu wypróbować. Znajomy kupił u niego ładowarkę to mówił ze zakup udany. Ja ponawiam pytanie o ta prasę https://www.olx.pl/oferta/prasa-lely-welger-rp-445-CID757-IDsrkzl.html. Przebieg tak niski ze aż nie możliwe.
Opublikowano

Poszukuję Tura do MF 3050 , chciałem coś tańszego , będzie używany sporadycznie. Może taki dało by się dopasować?  www.otomoto.pl/oferta/ford-5610-new-holland-ciagnik-rolniczy-ford-5610-z-ladowaczem-ID6zfn5l.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8

Do tego taka tania adaptacja  /www.olx.pl/oferta/adaptacja-rama-do-tura-massey-ferguson-3070-CID757-IDhSkYF.html

Co o ty myślicie? Może inne propozycje?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v