Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pewnie coś pokręciłem - może to był zwykły halogen, w każdym razie do d.py. 

Ale skoro mówicie że  dobrze dają to pewnie takich poszukam. Też mam około 1000m2 do oświetlenie, z tym że nie musi być całe i równo oświetlone

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Sztuka robienia zdjęć . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . myślałem że bydle ma ze 250 kucy

racja, tu się potwierdza że - "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" :D

Opublikowano
9 godzin temu, izydor6280 napisał:

Tyle piniędzy za to??

6 godzin temu, stuart napisał:

A jaki remontowałeś ? 

D 206 do IHC 654, kapitalka całego silnika, z remontem głowicy i układu wtryskowego plus sprzęgło lekko ponad 6 tysi

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, stempos1980 napisał:

Takie niemieckie że jedna para z Olsztyna

nie mów bo w opisie wyraznie jest "niemieckie, mocne, fulda" :D

Opublikowano
Dnia 2.02.2018 o 21:47, soltys48 napisał:

do 4 potrzebowałem..........dziś odebrałem z remontu -cena to 3/4 wartości ciągnika:(

Ach te cudowne zachodnie ciagniki. 

A te polskie to bee przeceniane.

Opublikowano

Przecież wyżej napisał ile zrobił, więc czytajcie dokładnie. Mam łursusa i wiem, że to tanio też nie jest. Sam wpakowałem jednego razu ponad 7 tyś a co wcześniej to nie zliczę. Pierdoły, ale swoje kosztują i robocizna moja.

Opublikowano

Remont 60ki kosztował mnie jak piszesz. Szlif wału, regeneracja korbowodów, zestawy naprawcze ursus premium plus, wałek rozrządu, pompy oleju, wodna i głowic nie oddawałem do regeneracji tylko zawory dotarłem. U Soltysa to chyba pierwszy taki grubszy remont od zakupu.

Opublikowano

Zapewne tak i ja jestem otwarty na zachodnie mimo posiadania łursusów.

Opublikowano

Wcale już nie jest tak tanio zrobić  polskiego ursusa a jeszcze jest to że jest loteria z częściami bo albo trafisz dobre i będzie pyrkał albo zrobisz i za kawalek znowu bo części z plasteliny są.ja robiłem remont kapitalny 30 3 lata temu to zewszystkimi pierdolami wyszedł mnie 4.5 tys bo doszło spawanie bloku za pompą bo się okazało że komuś kiedyś przymarzła woda w silniku.w przeliczeniu na koszty Sołtysa za remont swojego ihc  to tak duzy koszt nie był.wiadomo to że do tego co płaci jest sporo ale spojrzeć na jakośc materiałów części ihc a ursusa to jest wielka przepaść.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v