Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Czarek525 napisał:

@zetorki12   Wszystko fajnie wymalowane, ale te przednie koła...:ph34r:

Koła ? On cały ma wygląd jak dla ... specyficznych klientów .xD

Opublikowano

tyle kasy za tego ulepa ? :D Powodzenia w sprzedaniu :D Kazda zainwestowana złotowka w c 360 nigdy sie nie zwróci, mnie do tej pory kurwica bierze ze nie sprzedałem swojej razem z c 330 i nie kupiłem czegos normalnego.

Opublikowano

Uziu92.Ja jak to zobaczyłem też nie dowierzałem:),co byś nie włożył to i tak dalej będzie 60-tka.

Za takie pieniądze można już mieć ciągnik z napędem,ja też żałuję,że swojej nie sprzedałem.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/zetor-5211-z-turem-1990r-polecam-CID757-IDpVyjH.html#3bb42aee77

kolejny, którego Bóg opuścił chyba się pomylił..... To ja z 1989 roku sprzedałem ciagnik Same Explorer 70  z napedem 4x4 chłodzony powietrzem w idealnym stanie wizualnym i techniczym tylko dlatego że kupiłem nowego New Hollanda TD5 105. Poszedł dokładnie za 33 500zł bez żadnych wad..... to był ten ciagnik.... Sorry ale niech sobie wsadzą w d..e ceny tych zetorów.....image.thumb.jpeg.3869fcf0d0f8e1cdca136a8b240c8875.jpeg

Opublikowano

noo mozna, ewentualnie cos by dolozyl i by bylo cos konkretniejszego. Ale trudno, orzeł wylądował :D Teraz nie sprzedam bo oddac za grosze to nie ma sensu, jak wszystko zrobione, a wystawić za tlye co ten ktos tego z linku to patologia :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v