Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co w związku z tym ogłoszeniem , po co ie wstawiłeś ???

Opublikowano

No ale po co zgadywać , jak można ze dwa słowa opisu dodać . A tak nie wiadomo - śmiać się czy płakać , rzuci linkiem i zadowolony , a ty człowieku się zastanawiaj - "o co tu chodzi ?".

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/rozrzutnik-obornika-warfama-n-218-2-CID757-IDc2re3.html#4388c1df9f

jakby ktoś szukał, sprzęt znajomego warty polecenia,możliwość rozsądnej negocjacji z uwzględnieniem zasad logiki. na wiosnę byli kupcy  jak mi kolega opowiadał przebieg pertraktacji to portki opadały momentami:

" -no ładny, ale trochę porysowany

-no a jaki ma by rozrzutnik który ma 20 lat ?

-no to ja bym musiał go podmalować,opuść pan

-no dobra 10 tysiecy i zabieraj pan

-no ale jak  mi sie bedzie psuł no to co, na części wydam, za 9 wezme

-9.5

-no dobra, ale ja musze transport załatwić bo to daleko z 70 km, 8,500 ?

-9,5 i niżej nie schodzę

-panie ale on nie jest nowy,trzeba go całego malować ! "

W tym momencie kolega stwierdził ze taka rozmowa jest bez sensu i zrezygnował z negocjacji :D

Opublikowano

ja bym tyle nie dał, ale prawda jest taka że znajomy kupił gołe podwozie z kołami i ramą zrobił cała zabudowę nową, instalacje pneumatyczną i elektryczną też i wyszło go cenowo całkiem podobnie , plus siedzenie w garażu ponad miesiąc, więc co kto lubi :P

Opublikowano

Wg mnie nie. To już lepiej przy takim budżecie trochę dorzucić do tej HL-ki powyżej choć i tak wolałbym szukać czegoś innego. Sam szukam HL-ki 6011 lub 8011 i czasem nawet za 8-9 tyś lub 10-12 tyś większą można dostać w przyzwoitym stanie, w pełni sprawną a jeśli ktoś chce to jeszcze sam sobie pomaluje i wie co ma.

Opublikowano (edytowane)

Z tytanu powlekanego złotem, wykładanego na końcach diamentami i innymi kamieniami szlachetnymi, oraz wielowarstwowym lakierem pancernym z dodatkiem eksperymentalnej substancji antyrakietowej i anty promieniotwórczej z labolatoriów w USA, a to wszystko z dodatkiem spawów ze zmodyfikowanej stali pancernej o nowej formule hartowania.

Edytowane przez cyprian1219
Opublikowano

No własnie kupiłem przystawkę od tego faceta ale jeszcze nie zamontowałem wiec się nie wypowiem ale ponoć działa tylko jest problem z utrzymaniem stałej prędkości bo to hydraulika a ona jest czuła na każdy opór ;) do jumza chyba bedzie cięzko bo tam jest chyba inna skrzynia niż w mtz 82

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v