Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej nie to wszystko jest warte jakieś 400 zł 

pompka 100 zł pistolet 100 zł filtr węże 100 zł no i baniak 50-100 zł, także kilka godzin pracy i masz wszystko zrobione a oszczędzasz 300 zł, no chyba że jesteś wstanie w tym czasie zarobić więcej pieniędzy to warto :)

Opublikowano

za 100zł to pompa na 2-3 miesiące już 3 takie zajeździłem na akumulator tak, że 400 + 300 co wsadziłem i jest normalny zestaw (Polskie pompy wsadza ten gość) tak, że wole w koncu kupic cos porządnego i miec spokój na pare lat

Opublikowano

pompa oleju od c360 jakis silnik włącznik i jazda

a te weze co są na zdjęciu te przezroczyste to lipa straszna.

Pistolet dobry to trzeba minimum 200 wydac.

Tak jak mówisz kolego, silnik od jakiejś starej pralki frani dwa przewody i pompa od c360 śmiga u nas aż miło ;)

Opublikowano

Remont to to moze widziało ale z 5 lat temu. ciekawe jak rama i podłoga. W tej cenie jak chce to mogłby wypiaskowac i pomalowac instalcje elektryczna i pneumaryczna oraz wzmocnic rame albo ja zamknac o ile nie jest strasznei pogieta. to moze ktos by tyle dał ale nie  w takim stanie nie warte wiecej niz 6-7 tys max.

a moze to dwie w cenie jednej albo rama ze stopów lekkich :P tak wogole to ludzie wstydu nie maja

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v