Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny sprzęcik, miałbym czym płoszyć dziki z pól kukurydzy i zbóż ;):)

Przy okazji byś spłoszył kilka wsi  :) Jakby znajomi się chwalili swoimi furami to bym im pokazał czołg i chciałbym zobaczyć ich miny

Opublikowano

Renault85-15TX

Kiepski  z ciebie  znawca :P można spokojnie  wozić zboże i wiele  innych  rzeczy  , to  dość mocne przyczepy ,  ta jest w całkiem niezłym stanie  .

Cena nieatrakcyjna , ale  nie jest wykluczone że  znajdzie sie kupiec

Być może i Twoje są w dobrym stanie, a tej nie widziałeś to nie możesz mówić ze jest super. Widziałem już taką samą w żniwa, przyjechał gość na skup stoję za nim i słucham jak opowiadał do ludzi co to za przyczepę kupił i wgl taka sama odwalona jak ta z linku i teraz sedno sprawy. Kipruje nią pszenicę ludzie stoją i patrzą a tu nagle trach i rama pogięta a ta piękna farba tylko odprysneła od ramy. Ludzie się tylko śmiali z niego i tej jego przyczepy co jeszcze 20 min wcześniej ją chwalił nawet do domu by nie dojechał jak by mu drugi gość trochę turem nie poprostował.

Nie  napisałem że  jest  w super  stanie  - tylko że  w niezłym.

Oczywiście że  trzeba  obejrzeć na  żywo  , żeby to ocenić, .

Napisałem  też że  cena  jest  nieatrakcyjna , chciałem  głównie  zaznaczyć że d55 to dobre przyczepy 

Ten przypadek  co piszesz to pewnie  była  pęknieta  rama  wcześniej  i  gośc kupując  nie  zauważył , bo nie  wierze że  przy kiprowaniu zboża  można  połamać  taką przyczepę ... chyba że założył  wszystkie  sworznie  :D

Są handlarze  którzy  sprzedaja  rózne  ulepy , ale  są  i tacy co robią porządnie .

Opublikowano

Z tymi przyczepami jest jak z zetorami, oszaleli i tyle, to nic że za tą D55 kupisz niemiecką 8t z trójstronnym wywrotem ale to taka dobra przyczepa, elektrody do naprawy znajdziesz w każdym sklepie....  :)

Opublikowano

Przestań spamować z tym swoim ogłoszeniem. Wystaw za normalną kasę na olx i czekaj a klient się znajdzie. Panowie poleci ktoś jakieś lampy czy naświetlacze led smd czy jak to się zwie? Potrzebuję zastąpić lampę ze statywu do napraw w garażu jarzeniową 2x36 W czymś co da więcej światła. Jakich lamp szukać by zastąpić taką jarzeniówkę?

Opublikowano

Kolego, ja kupiłem taką (w tej firmie) http://allegro.pl/show_item.php?item=5732810707

Firma sprawdzona, ja i koledzy z pracy często robimy tam mniejsze lub większe zakupy. Reflektor działa na zewnątrz już 3 miesiąc z czujnikiem ruchu, oświetla całe podwórze, ma dość naturalną barwę światła (nie wpada w odcień niebieskiego jak mój drugi oświetlacz). Mogę polecić z czystym sumieniem.

Tak na oko daje tyle "światła" co halogen 150W, który miałem zamontowany wcześniej. Tylko wymiarem jest większy niż mała paczka halogenu.

Opublikowano

Z tą 

http://olx.pl/oferta/talerzowka-unia-grudziadz-CID757-IDaB84z.html#5ae078f1fc

Renault 10654 nie dawała rady!! 11054 jakoś tam robiła ale prędkość niezbyt duża

to do jakiej szerokości bezpiecznie szukać dla niby osiemdziesiątki ale wersja z turbo więc powiedzmy ze trochę mocniejszej?

Obecnie lata z czymś takim ale się dosyć mocno rozdupcyła i nie wem czy jest sens robić.

http://olx.pl/oferta/talerzowka-ciezka-lilla-harrie-CID757-IDdAm3w.html#bbb3684977

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v