Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, marcinxxxx napisał:

Kiepscy??... pewnie jakiś żart. Serio pytam... tyskie, żubr, harnaś, jakieś inne?.

swego czasu chyba nawet w sprzedaży było 
Znalezione obrazy dla zapytania mocny full

gust jak tyłek każdy ma swój, jednemu smakuje to innemu tamto

Opublikowano

W mojej dawnej robocie to najlepsze piwo to królewskie, a jak powiedziałeś że pijesz lecha to tragedia, zapaleni kibice legii. Ale na spotkaniach firmowych i tak każdy pił z tamtejszego browaru (mi ogólnie nie smakowało).

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, izydor6280 napisał:

gust jak tyłek każdy ma swój, jednemu smakuje to innemu tamto

Kupię takie,  jak Primo wskazał. Ten kto to będzie pił charakterologicznie pasuje do niego, taki sam obszczymur. 🤣

Edytowane przez marcinxxxx
Opublikowano
44 minuty temu, marcinxxxx napisał:

Kupię takie,  jak Primo wskazał. Ten kto to będzie pił charakterologicznie pasuje do niego, taki sam obszczymur. 🤣

Mnie osobiście Tatra nie leży. 🤮

Opublikowano

Ot to to. Autentycznie kupiłem puszkę i po drugim łyku wylałem.

5 godzin temu, Ursus932 napisał:

Ale co wy mi tu pier... Jak ja nie pije gorzały wcale

Negacja i zaklinanie rzeczywistości  - czyli alkoholik😁

Opublikowano (edytowane)

Nadal lepią. Temu koła podmienili i ogołocili, ale tak to nie najgorsze ciągniki, z tym że dużej mocy. Na budowie dróg parę widziałem, a łatwo tam nie mają. Były też wersje na tory, z zabudową leśną i z koszem do energetyki, może to któryś z tych, bo zbyt ubogi trochę jak na typowo rolniczy albo pobudowlany

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano (edytowane)

"Kurła "😊 

Specjalnie dla Ciebie alkoholiku @Agrest

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Jak ktoś ma niedaleko wschodniej granicy to tamtejsi handlarze sprowadzają dobre piwo obolon,kiedyś po 2zl za butelkę kosztowało,z dwa lata temu brat znalazł go chyba w Kauflandzie, etykieta ukraińska.

Opublikowano (edytowane)

Obolon 😊jak nazwa wskazuje strach pić bo po jednym można się obalić

Edytowane przez Gość
  • AgroTeam
Opublikowano
simson2812 napisał:

poszukuję rozsiewacz rauch komet lub mds do poprawek oraz żmijkę 8m ktoś coś? najlepiej mazowieckie lubelskie, mogę się zamienić na koła bezdętkowe do przyczep jak ktoś by chciał

Ile chcesz wydać za mdsa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v