Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
36 minut temu, Wiesi0 napisał:

Ja tam powiem ze 4514 pali połowę mniej a siły ma jak 2 c360 i wałek i hydraulika i podnośnik działa nie zależnie.

To ja powiem że mam protoplastę 4514 -mf-a 590 - napęd, wom, wzmacniacz momentu hydrauliczny i cyka do dziś a kosztuje tyle co 60-tka 3p jak bez przedniego napędu 

Opublikowano (edytowane)

Bo w tamtych czasach jakoś ludzie bali się kupować z zachodu, ja kupiłem nowego do dnia dzisiejszego żadnej awarii 14lat i z tond ta cena tego typu i ekonomiczny to jest pali trochę wiencej niż 3512 ale nie znacznie,zrywniejszy przy dodaniu gazu robi zrywa na polnej drodze,jedyna wada to słaby podnośnik,ale tur 1600kg dzwiga,widocznie mały tłok na podnosniku,miałem 5314 i tur był słabszy góra 1300kg ale za to podnośnik mocniejszy bo były tłoki wspomagające.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, mf362 napisał:

Jak paliwa nie szkoda czemu nie ;)

Oglądałeś może ten ciągnik ??

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
8 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

Mnie interesuje fakt jak  przerobiono biegi w tym wynalazku

Kiedyś był też Zetor 9540 z taką samą kabiną, pisałem do gościa i okazało się że takiego już sprowadził,chyba z Francji więc dobre magiki tam są. Pisał też że biegi jak i półbiegi wchodzą elegancko a była to chyba skrzynia 3 z 3 półbiegami. 

Opublikowano
2 godziny temu, Bananek napisał:

kabina? One wspomaganie miały? ciekawe czy do zimy pójdzie.

Kabina jakaś tam jest

Wspomagania nie mają ale kręci się lekko

A może kto chętny na szybko

KOMPLET 2 MTZ 50 jeden bez przodu na chodzie sprawny z silnieem 80 ,buty ładne  a jedną opona taurus jak nowa 2 cala 52 z przodem ale nie na chodzie są kwity niemieckie na oba

Komplet w bardzo bardzo ale to bardzo dobrej cenie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v