Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurna . Ale że mu moderator nie wyrzucił takiego ogłoszenia . Ja tak kiedyś zgrabiarkę wstawiłem , to po pół godziny usunęli .

Opublikowano
13 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

W ursusach ciężkiej serii, żeby zamocować siłownik pomocniczy podnośnika to spawa się na dole sworzeń(da się to kupić?) , czy gdzieś pzykreca, paczał ja żem wczoraj i nic nie zauwazyl żeby to tam coś przystosowane było!? 

przypadkiem 10xx nie miało fabrycznie dołożonego siłownika, jeśli tak to i takie "łapy" powinny być dostępne

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

No co Wy, Tak Ryszarda gnebic? ;)

W ursusach ciężkiej serii, żeby zamocować siłownik pomocniczy podnośnika to spawa się na dole sworzeń(da się to kupić?) , czy gdzieś pzykreca, paczał ja żem wczoraj i nic nie zauwazyl żeby to tam coś przystosowane było!? 

Zależy jaką masz konsolę. Ja mam 904 z hitchem i po lewej stronie od wałka wom mam pionowo 4 śruby jedna na drugą. Są dłuższe i trzymają płaskownik 50x20x200, który ma na dole przyspawany sworzeń pasujacy do główki siłownika. Ramię górne ma oryginalne miejsce z czopem.

Opublikowano

I mnie to pepik, ale to jedno i to samo chyba. 

Patrz zapomniałem, że ja hitcha wyrzuciłem, muszę sprawdzić czy hitchu nie ma ori czopow czy tam sworzni pod siłownik, ale kojarzę, że chyba nie. 

Podrzucisz mi jakieś foto przy okazji? 

Znajomy chyba nawiercal i spawal sworznie, ale pewny nie jestem.

Opublikowano

1 godzinę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Te swożnie w konsoli  do pomocniczego zależnie od wersji były lub nie, montowane w odpowiednie gniazda, mam po obu stronach, ale pomocniczy mam tylko po lewej,

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Nie odpowiedzialność rolnika niestety.. Chociaż kto wie, dopiero teraz zauważyłem belkę ze światłami na asfalcie

Edytowane przez MarcinNH
Opublikowano

Taaaa . Po kieszeni ... Człowiek nie żyje ... I teraz pomyśl . Co by było , gdyby coś podobnego zdarzyło się Tobie jeżdżąc bez uprawnień ??

Opublikowano (edytowane)

Hęęęę ?

Co za różnica co myślał i na co liczył ? Teraz ma przejebane .

Mam takie pytanie do @Rolnik173 . Po śmok wystawiasz to germańskie gówno za tyle kasy jak dobrze wiesz że za 5tys,. trza by jeszcze Ukraińca dobrze upić jak będzie chciał to zabrać ? Toć Ty dłużej bogaty chcesz być , czy o co chodzi z tą ceną z sufitu ?

Edytowane przez zetorki12
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v