Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Tego roku za 6 letnią etz 250 dałem 220 kilka tysięcy,a nowa jawa lux kosztowała 200.Tylko że nowe ta i ta były nie osiągalne. A ten cyklop  132 tys, Cena raczej z początku roku,to na jesieni przy moim zakupie troll kosztował bodaj 170 tys,czyli w przybliżeniu 5 świnek,to były ceny,tylko pomarzyć,lecz niczego po składnicach nie było,tylko przydziały,znajomości,łapówki.........😐.   C 330,nowa, zawsze kosztowała ok 30-35 świnek,lub to samo 15 letnia😐

Opublikowano

Teraz też kupi się za 5 świnek maszynę rolniczą, ale z katalogu BRUDER-a lub SIKU.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 26.08.2019 o 21:04, Wiesi0 napisał:

Włókno szklane chyba przewodzi prąd bo wędki z włókna przewodzą prąd a jakie paliki masz.

To takie mam paliki , są naprawdę świetne ten na zdjęciu ma około 5 lat a mam takie które mają  i po 10 lat , sarna itp  jak trafi na drut to tylko wyginają się i nic , no chyba że drut pęknie ale to naprawdę rzadko

Edytowane przez Marecki2922
Opublikowano
3 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Ty tak na poważnie? Areską za tyle kupisz tylko mwm nie będzie.

ares z ładowaczem w takiej cenie to tylko najmniejszy i pewnie na słabej oponie oraz wyjechany w ładowaczu na zachodzie, więc problemów kupa

w tej ładowacz założony po kupnie, opony przód też ma świeże

ludzie sobie krzyczą około 50tys, za takie ciągniki a szału nie ma, więc tu z ładowaczem nie jest aż tak strasznie

Opublikowano
34 minuty temu, rafal4610 napisał:

@jahooo tak, chodzi mi o te teleskopy. Gdzie kupowałeś te nowe? Bo w sumie cena fajna, a Ty chyba też z okolic Zamościa jak kojarze

Na allegro, sklep z okolic Bychawy, widziałem że jeszcze chyba są. Nie jest to taka jakość jak oryginał ale i oryginał ciężko w idealnym stanie znaleźć. Jak będę na ranczu to posprawdzam moje, bo przy rozbiórce siewnika poszły zusamen w worek i leżą.

Opublikowano
2 godziny temu, izydor6280 napisał:

ares z ładowaczem w takiej cenie to tylko najmniejszy i pewnie na słabej oponie oraz wyjechany w ładowaczu na zachodzie, więc problemów kupa

w tej ładowacz założony po kupnie, opony przód też ma świeże

ludzie sobie krzyczą około 50tys, za takie ciągniki a szału nie ma, więc tu z ładowaczem nie jest aż tak strasznie

Ktoś z rodziny sprzedaje?

Opublikowano
1 godzinę temu, izydor6280 napisał:

za tyle kasy to Panie zetora kupię a idź Pan w Wuj O.o a tak na poważnie to 20tys przegięcie 

Przed chwilą, soltys48 napisał:

Chyba,ze Jolantą warto się interesować....

Jolka Jolanta nie miała amanta ja nie miałem też nikogo , kupiłem Renówkę za drogo 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ktoś się zna i powie czy to będą identyczne cewki. spacer.pngspacer.png jak dobrać właściwą skoro na starej mało danych.

Screenshot_20190829-200953_Chrome.jpg

20190828_170142.jpg Edytowane przez Agrest
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v