Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, juzek89 napisał:

To ty byś chciał przy setce w zabudowanym mieć tablicę rej? Dobre hahahaha

Tylko debil tyle lata w zabudowanym, nawet nie patrząc na pozostałe już defekty

2 minuty temu, Agrest napisał:

To ile w zabudowanym jechałeś skoro go dojechałeś?😁 140?

Na zakrętach wcześniej go dojechałem, na prostej był szybszy, na łukach już niestety nie. Przez miasto nawet w korku parę słów zamieniliśmy a potem poleciał....

6 minut temu, daron64 napisał:

Tak jakoś wyszło. Całe szczęście że tylko 125mamy, choć i tym się zabić mozna.. niby lubię pojeździć, zwłaszcza jak ładna pogoda, słoneczko i gdzieś po polnych drogach powoli się poszlajac, ale ni cholery nie mam drygu do jeżdżenia motorem 😛

U nas milicja to na minimum 600 lata, czemu u was takie maluchy

Opublikowano

Ja ostatnio poszłem w owies bo bym zakrętu nie pokonał, czułem jak mnie wyrzuca , dobrze że rowu nie było.... Derbi nie zła firma ale każdy woli nowego chinola niż prawie 20-letniego pierdzącego dwusuwa , a takie motorowery kupują starsi dzieciom, nowy, gwarancja itp do tego napis romet to całkiem szał

• Like 1
Opublikowano

poszłem?- aaa bo miałeś blisko ;-)))

3 minuty temu, pawel885 napisał:

Ja ostatnio poszłem w owies bo bym zakrętu nie pokonał, czułem jak mnie wyrzuca , dobrze że rowu nie było.... Derbi nie zła firma ale każdy woli nowego chinola niż prawie 20-letniego pierdzącego dwusuwa , a takie motorowery kupują starsi dzieciom, nowy, gwarancja itp do tego napis romet to całkiem szał

Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Mundurowka to nie tylko milicja :)

Mieliśmy hondy xl, ale już zabrali bo niby się psuły już i za stare były (najstarsza rocznik '94 - starsza niż niektórzy ludzie co w firmie robią :) i zostawili rieju - w ch*j niewygodne w porównaniu do hondy, dla mnie ciut za wysokie. Jedyny plus to że go kopać nie trzeba :)

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Tylko debil tyle lata w zabudowanym, nawet nie patrząc na pozostałe już defekty

Na zakrętach wcześniej go dojechałem, na prostej był szybszy, na łukach już niestety nie. Przez miasto nawet w korku parę słów zamieniliśmy a potem poleciał....

Debil to by z tablicą latał

Opublikowano

A tak troszkę w temacie - ma ktoś może cały rozdzielacz do hardiego, albo podpowie jaki inny rozdzielacz zamiast niego możnaby dopasować?  Nie mam do niego nerwów - w tamtym roku jak go kupiłem chodził, a w tym po zimie nie uja. Po kolei wszędzie cieknie jakby za duże ciśnienie bylo - manometr pokazuje że ciśnienia nie ma, a aż mi jeden plastikowy element na szwie rozwaliło. Po kolei wymieniałem, uszczelnialem i w coraz to nowymi miejscu puszcza. 

Druga sprawa - kupował ktoś jakiś niedawno okna? Do obory chce nowe kupić, tylko problem taki, że nadproża są z cegły uformowane w łuk. No i nie wiem czy taniej wyjdzie żeby przerobili nadproża, czy okna z łukiem? Ktoś ma jakieś doświadczenie?

IMG_20190604_142635-1024x768.jpg

Opublikowano
3 minuty temu, daron64 napisał:

żeby przerobili nadproża

Okna z łukiem są bardzo drogie 2 lub 3 krotnie.

Opublikowano

Aż tak? To trzeba będzie przerabiać. W ogole w kwestii okien, to jakiekolwiek "plastiki" czy do obory jakieś super hiper gospodarskie? Czy po prostu jak już i tak trzeba będzie przerabiać, to zadzwonić i brać gdzie najtaniej będzie w miarę pasujący rozmiar? Uchylne od gory/uchylne i otwierane/sztywne?

1 minutę temu, soltys48 napisał:

używki z germanii kupisz poniżej 100,-/szt

Gdzieś w Ostródzie mają niby używki, tescio chce jechać do siebie gdzieś do budynku poszukać, to chyba trzeba będzie się zgadać i pojechać

Opublikowano
9 minut temu, daron64 napisał:

A tak troszkę w temacie - ma ktoś może cały rozdzielacz do hardiego, albo podpowie jaki inny rozdzielacz zamiast niego możnaby dopasować?  Nie mam do niego nerwów - w tamtym roku jak go kupiłem chodził, a w tym po zimie nie uja. Po kolei wszędzie cieknie jakby za duże ciśnienie bylo - manometr pokazuje że ciśnienia nie ma, a aż mi jeden plastikowy element na szwie rozwaliło. Po kolei wymieniałem, uszczelnialem i w coraz to nowymi miejscu puszcza. 

Druga sprawa - kupował ktoś jakiś niedawno okna? Do obory chce nowe kupić, tylko problem taki, że nadproża są z cegły uformowane w łuk. No i nie wiem czy taniej wyjdzie żeby przerobili nadproża, czy okna z łukiem? Ktoś ma jakieś doświadczenie?

Okna łukowe w ciul drogie, lepiej przesklepic na równo

6 minut temu, daron64 napisał:

SG

@soltys48

Dzieki

Tak właśnie się już domyśliłem, u nas tej formacji nie ma, bo za daleko do granic, ale u ciebie czy u @extrabyk to na porządku dziennym przecież

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, pawel885 napisał:

no fakt coś mi się przestawiło że 2001r.  Czyli cena nie taka zła, za japońca tej klasy trzeba dać sporo więcej 

A Derbi jest Hiszpańskie, no i stamtąd było sprowadzone w 2015 roku

Edytowane przez Rolnik7343
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, bratrolnika napisał:

Tak właśnie się już domyśliłem, u nas tej formacji nie ma, bo za daleko do granic, ale u ciebie czy u @extrabyk to na porządku dziennym przecież

Jest jest, tylko mniej ich widać :) Ale jak ktoś z głębszego lądu, to często widać wpisane na twarzy - kim wy k**a jestescie?

6 minut temu, soltys48 napisał:

Nawet wielkość by starczyła. W sumie to na całość z 10takich małych by mi trzeba było, także bez tragedii. Jeśli cena faktycznie taka

Edit

Cudnie cytowanie dziś działa.

Edytowane przez daron64
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v