Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, extrabyk napisał:

Lubelskie... 😃

No co ? Po prostu NAS stać . 😝

Opublikowano

Taniej jak wszędzie , bo jak za drogo , to używkę się bierze .

Opublikowano (edytowane)

Dobra nie chce mi się szukać. Ale faktycznie musicie miec d uja kasy na używki

https://www.olx.pl/oferta/zetor-7211-jak-7711-rewers-nie-7245-ursus-mf-CID757-IDzz75Q.html

Moze mało oryginalnie, ale Zetor zawsze niezawodny, jeśli szuka się ciekawego ogłoszenia :)

Kuzwa kolejny. Jeszcze "cena nie podlega negocjacji"

https://www.olx.pl/oferta/zetor-7211-w-calosci-lub-na-czesci-jak-7011-nie-6211-z-5211-z-7745-CID757-IDzOGoQ.html

Edytowane przez daron64
Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

Dobra nie chce mi się szukać. Ale faktycznie musicie miec d uja kasy na używki

Ten ma tak wszystko . Pięknie odpicowuje . Rolnik1973 ma od niego i nachwalić się nie może , a zrobił już ze 20 mtg .

Opublikowano

Łoj tam . O zero się pomyliłem . Zero to przecież nic . ;)

Kiedy w zboże ruszasz ?

Opublikowano

Do silosu na zboże (taki stary, z blachy po cemencie chyba 16t) od góry jak pada deszcz dostaje się woda,. Znacie jakiś sposób żeby go uszczelnić. Próbowałem spawać, ale nic nie pomogło. W ogóle ciężko jest zlokalizować nieszczelność więc myślę czy nie sprawdziła by się jakaś gęsta farba.

Drugi zbiornik jest na niektórych spawach "polany" jakby jakąś smołą i nie cieknie. Ale to chyba stary sposób na uszczelnienie i przede wszystkim pracochłonny.

Znacie jakieś inne sposoby na uszczelnienie takiego zbiornika? 

Opublikowano
7 godzin temu, wergo05 napisał:

Do silosu na zboże (taki stary, z blachy po cemencie chyba 16t) od góry jak pada deszcz dostaje się woda,. Znacie jakiś sposób żeby go uszczelnić. Próbowałem spawać, ale nic nie pomogło. W ogóle ciężko jest zlokalizować nieszczelność więc myślę czy nie sprawdziła by się jakaś gęsta farba.

Drugi zbiornik jest na niektórych spawach "polany" jakby jakąś smołą i nie cieknie. Ale to chyba stary sposób na uszczelnienie i przede wszystkim pracochłonny.

Znacie jakieś inne sposoby na uszczelnienie takiego zbiornika? 

Zajdż do budowlanego i popytaj o sposoby uszczelnienia, Otwór w wentylacyjnym kominie uszczelniłem jakąś masą a la silikon ,w podobnej tubie,i normalnie pistoletem od silikonu  ,wygląda jakby masa bitumiczna,jakieś tłuste i gęste,i  dobrze się trzyma wszystkiego, Jak większa dziurka,to można i blaszkę tym wkleić.

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v