Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy w ten sposób robili wałki. Dzięki układom brali Prowy, Sapardy, kupowali maszyny na zapas, a po 5 latach cena jak za nowego. A 50% wartości w kieszeni jeśli uda się sprzedać (może i więcej bo dziś te maszyny są jeszcze droższe). Swego czasu dużo ursusów sadowniczych z 2004 r stało w grójeckich garażach, nieużywanych branych na sapard.

Oczywiście tylko takie plotki słyszałem :ph34r:;)

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano (edytowane)

To ja wolę za te pieniądze cokolwiek innego ale nowego np. Zetora Majora czy C-380 czy Farmtraca 675 :P Z zerowym przebiegiem i rocznikiem 2015

Edytowane przez Luke16
Opublikowano

Ciągnik sam w sobie jest ok tylko... Zbyt mała ilość biegów, kabina no cóż mogła by być lepsza... Mam Renault 70.34 z tym samym silnikiem co ten 4514 i powiem szczerze silnik pali zaskakująco mało zaś wolałbym Renówkę za ilość biegów i cenę która będzie znacznie niższa lub porównywalna do 4514

Opublikowano

no coś za coś nie będziemy się tu sprzeczać ale w ursusie mały przebieg młody rocznik części dostępne a w renówce będzie lepszy komfort starszy rocznik a części droższe i dłużej trzeba poczekać czyli coś za coś

Opublikowano

Tylko za tego ursusa kupisz dwie Renówki w bardzo dobrym stanie i masz dużo lepszy komfort pracy, lepszy uciąg, dużo lepszą przekładnię biegów więc nie ma co porównywać. A tak poza tym jak bym miał dać 100 tyś to tak jak ktoś już tutaj powiedział lepiej kupić coś nowego niech nawet tego ursusa c-380 ale ja i tak bym wolał za te 100 tyś kupić Renault Ares po 2000r i masz ciągnik nie zawodny na lata i przeżyje nie jednego ursusa a do tego więcej koników :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v