Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 godziny temu, Pomorzanin1222 napisał:

Ja pierdziele toz on może kupić gospodarstwo gdzie chce i jakie chce uprawiac lub hodowac co chce i reszte kasy włacić na konto przynajmnmiej ja bym tak zrobił

Po h...j kupowac gospodarstwo zeby w tym gownie siedziec? Wplacic na lokate z dobrym oprocentowaniem i z procentu mozna zyc w luksusie.

Opublikowano
4 godziny temu, stempos1980 napisał:

To teraz na Piotrkowie powstanie chlewnia na 10 tys macior;) już się pewnie raport pisze;)

10 minut temu, artek27 napisał:

Po h...j kupowac gospodarstwo zeby w tym gownie siedziec? Wplacic na lokate z dobrym oprocentowaniem i z procentu mozna zyc w luksusie.

Idź do banku i powiedz że chcesz wpłacić 100 mln na lokatę. Zobaczysz co usłyszysz. po drugi słyszałeś o bankowym funduszu gwarancyjnym? W razie W dostaniesz z tych 100 mln zł 100 tys euro.

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, artek27 napisał:

Na lokacie 2% tylko i przy dużej kwocie i ugadaniu z prezesem a po za tym pieniądz tylko papier wybucha wojna i można nim sobie d*pę podetrzeć, złoto,dolary to jest to nigdy nie znikną nie przepadną.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
13 minut temu, Wiesi0 napisał:

Na lokacie 2% tylko i przy dużej kwocie i ugadaniu z prezesem a po za tym pieniądz tylko papier wybucha wojna i można nim sobie d*pę podetrzeć, złoto,dolary to jest to nigdy nie znikną nie przepadną.

a dolar to co jest jak nie pieniądz? poczytaj o kryzysie w Ameryce na początku xx w ja dolary się taczkami woziło

Opublikowano
3 minuty temu, artek27 napisał:

To najlepiej w skarpecie trzymac😄. A czemu dolary najlepsze bo kiedys moj sasiad zawsze mowil ze tylko dolary najlepiej miec ale jakos nic z tych dolarow mu nie wyszlo.

Ja pier..le jakie ty ma wielkie nogi że masz skarpety w które wsadzisz 195 baniek ;-))

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ale w razie wojny, na świecie wszędzie można nim zapłacić niby papier ale nie papier.Ktoś napada na Polskę, niema Polski niema złotówki.Ktoś napada na usa niema usa a dolar jest wszędzie nawet w Rosji.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
15 minut temu, kopin napisał:

Ja pier..le jakie ty ma wielkie nogi że masz skarpety w które wsadzisz 195 baniek ;-))

Juz bym sie poswiecil i wykupil wszystkie skarpety w sklepach.

Opublikowano

Najlepiej to proponuję sobie wytatuwać na chu.. 100zł-i wtedy nie będzie problemów z przechowaniem,można bawić się swoją forsą,mieć zawsze kasę przy sobie,patrzeć jak kapitał rośnie,a kobieta będzie mogla ciągnac kasy ile tylko będzie chciała.....

• Like 2
  • Haha 3
Opublikowano
8 minut temu, kopin napisał:

uuu kolego to cieniutko ja zmieścił się tatuaż 100 zł,u normalnego faceta bez problemu powinno wejść 1950000000

Nie ważne jaka rożdżka,ważne jaki czarodziej

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, artek27 napisał:

Jak dobrze pamiętam, to w poprzedniej robocie z lokaty ~1mln zł było koło stówki dziennie.

1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

Niech tam zarabia ktoś powiedzmy 5tys miesięcznie x 12msc = 60tys zł rocznie x 40lat - macie niecałe 2.5 banki zarobku za caly okres aktywności zawodowej. Niech ktoś zarabia 10kola, to macie 5baniek. 

Nawet po odjęciu podatku, opłaceniu mafii, wpłaceniu paru baniek na biedne dzieci w Afryce, zostaje tyle kasy, że można załozyc pierdylion lokat, kupić złoto, kupić dolary, kupić diamenty, kupić mieszkania i wynająć dla studentów, kupić gospodarkę i dla relaksu sobie na niej pracować. A i tak jeszcze starczy pieniędzy na parę pokoleń. Jakby ktoś chciał prowadzić w miarę normalne życie. Tzn już po postawieniu willi, kupnie ferrari itd. wiadomo, może to być malo kasy na sama posiadłość, ale tak jakby komuś do reszty nie odjebalo, to można całej rodzinie aż do wygaśnięcia rodu zapewnić godna egzystencję. Tylko ciekawe co się dzieje w głowie kogoś, kto nagle wygrywa taką kasę.

Kiedyś pisałem jak niedaleko pewien pan, który dużą część swojego życia pracował w sklepie z częściami rolniczymi, wygrał parę baniek. Co zrobił? Postawił sobie dom, postawił komuś z rodziny dom, kupił sobie nowe małe autko, i kupił(wynajal?) hale naprzeciwko miejsca gdzie pracował i otworzył własny sklep z częściami :)

1 godzinę temu, Wiesi0 napisał:

Ktoś napada na usa niema usa a dolar jest wszędzie nawet w Rosji.

Kiedyś kawał czytałem, jak to nowyruski (że niby odpowiednik naszego nowobogackiego) poleciał do Stanów i wraca po jakimś czasie i przy wódce gada z kolegą

- i co tam w tej Ameryce, coś się pozmieniało?

- A co ty, wszystko po staremu, dalej swoich pieniędzy nie mają, tylko nasze baksy.

• Haha 1
Opublikowano
22 godziny temu, pawel885 napisał:

Temat rzeka.... Teoretycznie zabronione jest szukanie zabytków bez zgody konserwatora ale co jeśli szukając lemiesza znajdziesz jakiegoś talara?

Gadasz że dziadek 50 lat temu znalazł jak kopał kartofle, myślał że to podkładka i wrzucił do pojemnika na zapasowe śrubki, podkładki i gwoździe. 

Opublikowano

To jak znajdziesz to nie problem,problemem jest jak byś się dowiedział że taka moneta 30-50 tyś kosztuje i chciał byś ją opchnąć,wtedy jest problem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v