Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, debrzyna napisał:

Kup same rurki wymień i masz nówkę ,po co cały kupować

Potrzebuje cały nowy wałek. Jeszcze jeden. Poza tym musi mieć (nie wiem jak to się fachowo nazywa) szybkozlacza bez przetyczek. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

2 godziny temu, sumek666 napisał: Kupował ktoś kiedyś na allegro wałek przekazu mocy? (Wał przegubowo-teleskopowy) warte to? Ceny atrakcyjne względem chociażby Grene.  P.S. pozdrowienia dla @zetorki12 🤠   1 godzinę temu, sumek666 napisał: Powiedzcie ile Nm musi mieć wałek do zaawansowanej technologicznie maszyny "Czarna białostocka"?  W mizar mieli walki w rozsądnych cenach, w zeszłym roku do Ślęzy kupowałem 1 godzinę temu, Axd529 napisał: Koledzy jest sens kupić zetorka3011 cena 2500zł. Brak dokumentów,7lat nie opalany znam całą historię tego ciągnika.Wcześniej użytkowany cały czas wszystko było sprawne.Stał bez wody. Jak nie kupisz to daj namiar ---------------------------------- W sobotę jeszcze raz dokładnie go obejrzę jeśli nie wezmę to dam ci znać

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

Potrzebuje cały nowy wałek. Jeszcze jeden. Poza tym musi mieć (nie wiem jak to się fachowo nazywa) szybkozlacza bez przetyczek. 

Ty wisz co ? Ty weź pójdź do sklepu , powiedz co chcesz , a tam już będą wiedzieli co Ci potrzeba .        

-_-  Nie ma za co .

Opublikowano (edytowane)

Jakiś lajk za to byłby miłym gestem ,:$

Aaaa już jest .Nie zauważyłem . Wiesz że lubię służyć zawsze pomocą , 9_9

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
2 godziny temu, Axd529 napisał:

Koledzy jest sens kupić zetorka3011 cena 2500zł.20190309_133757.thumb.jpg.037eca4fdc8075a8f0f55074f6751a9e.jpg

Brak dokumentów,7lat nie opalany znam całą historię tego ciągnika.Wcześniej użytkowany cały czas wszystko było sprawne.Stał bez wody.

Sam bym przygarnął , teściu miałby do ogródka

Opublikowano
55 minut temu, sumek666 napisał:

@zetorki12 co ja bym bez Ciebie zrobił. Kurczę, że też sam na to nie wpadłem. Twoja pomoc jest nieoceniona. 

S prawdzę ci jutro jak będziesz chciał jakiej firmy mi przysłali z Cynkometu do gnojowozu

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.03.2019 o 18:27, debrzyna napisał:

Ma koś jakąś wiedzę o Tym sprzedającym

https://www.olx.pl/oferty/?search%5Buser_id%5D=19226677 

nie nam pewności ale to chyba gość z okolic Czerniejewa ,osobiście nie znam

jak Ciebie cos konkretnie interesuje to moge podjechać i ocenic czy warto

Edytowane przez Tomasz78
Opublikowano
19 minut temu, kopin napisał:

S prawdzę ci jutro jak będziesz chciał jakiej firmy mi przysłali z Cynkometu do gnojowozu

Dzieki Ci dobry człowieku :)

Nie poznaniok a człowiek :D

• Haha 1
Opublikowano
30 minut temu, debrzyna napisał:

To jest Jastrzębowo 22 Wpłaciłem mu zaliczkę na owijarkę i mam odebrać za kilka tygodni jak zorganizuje transport 

Gadałem z kumplem  przed chwilą i zna go osobiście ,mówi ze uczciwy

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v