Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 godzin temu, soltys48 napisał:

Panowie czy jest tu na forum jakaś kumata osoba która chciała by sie podjąć zrobić mi prosty sterownik do siewnika kukurydzy?

Chciałbym żeby były tam sygnały w razie jakby sekcja nie siała i gdyby dmuchawa stanęła.Siewnik miał sterownik jednak ktoś go zajumał-czujniki są

@marian3p polecam

• Thanks 1
Opublikowano
12 godzin temu, witejus napisał:

nie wiadomo co się z nimi stało mogli zginąć w wypadku

I to chyba jedyne rozsądne wytłumaczenie , kombajn po kilku latach został sprzedany 

Swoją drogą to ja nie dałbym takiej zaliczki bez pisemnego potwierdzenia czy wstępnej umowy 

Opublikowano
10 godzin temu, Tomasz78 napisał:

jesli stan techniczny ok to cena dobra

na zdj ladnie się prezentuje ,niech dobrze służy

ja mam upatrzoną CB 500,tylko czekam az komornik to ogarnie

stan techniczny taki sam jak wygląd

ogólnie to 2003r i krajowy, z PL salonu

CB500 droższa będzie, mówią że lepsza, ale nie miałem okazji testować

6 godzin temu, sumek666 napisał:

@bratrolnika moje gratulacje. Miałem takiego tylko znacznie starszego a widzę, że ten to nowszy model. Dbać o gaźniki i unikać korków latem. ;)

Co do gaźników to warto przejrzeć przepony czy dobrze chodzą. Wydech oryginalny? Jakiś kombinezon, buty, rękawice kask masz? :)

2003r., wydech ori

Kask i buty mam dobre, rękawice jako takie, a kurtkę będę musiał dokupić

14 minut temu, Bananek napisał:

oj jest szybki, uwierz mi. przyspieszenie tez jest spoko jak na dwugarowca.

dane techniczne mówią o 5,5-6s/100km, więc trzeba będzie się trzymać kierownicy

dobrze że kufer jest to mnie nie zwieje:D

• Haha 1
Opublikowano

Panowie cyklop przestal mi obracać i lapy wysuwać i okazało się ze to rodzielacz (pozyczylem rodzielacz od sąsiada i po wymianie wszystko smiga) czy da rade zregenerować taki rozdzielacz? bo Widze w internecie jakie "regenerowane wale nie tansze od nowych.

Da rade zregenerować jakos w własnym zakresie?

Opublikowano

Rozdzielacza sam nie zregenerujesz a co do samego zabiegu regeneracji to polecam zakład w Tucholi. Owszem możesz wymienić na bułgarski ale taniej nie wyjdzie a dobrze zrobiony RBS też pośmiga.

• Like 1
Opublikowano

Raczej nie. Koledze chodzi pewnie o lusterka do ciągnika bez kabiny jak w tym ft heritage.

Opublikowano
3 godziny temu, prowpek napisał:

Panowie cyklop przestal mi obracać i lapy wysuwać i okazało się ze to rodzielacz (pozyczylem rodzielacz od sąsiada i po wymianie wszystko smiga) czy da rade zregenerować taki rozdzielacz? bo Widze w internecie jakie "regenerowane wale nie tansze od nowych.

Da rade zregenerować jakos w własnym zakresie?

To dziwne, a pozostałe sekcje rozdzielacza działają? Może zawór zacięty?

Opublikowano

Powiedzmy że jestem na dobrej drodze, wkrótce więcej szczegółów.😃

2 godziny temu, Thomas2135 napisał:

Raczej nie. Koledze chodzi pewnie o lusterka do ciągnika bez kabiny jak w tym ft heritage.

Tak chodziło mi o takie na błotniki

• Like 1
Opublikowano

Co ty gadasz ?? A to ci wydarzenie ! Może w TV będzie coś o tym ... :ph34r:

Opublikowano

Na policję zadzwoń , może monitoring gdzieś uchwycił ...9_9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v