Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, agrarmrc napisał:

Olej jest niby odpadem niebezpiecznym a oddać do utylizacji to już problem bo nic w okolicy nie ma dla małych ilości i ludzi mieszkających na wsi daleko od miast wojewódzkich. Taka szara popi...na rzeczywistość  ....

u mnie zawsze przepracowanych olej znajdzie zastosowanie czy do pomalowania drewna czy to zabezpieczenia czegoś przed rdzą czy zamiast wd40 żeby lepiej chodziło i często jak jakiejś graty mam zardzewiałego I nie idzie ruszyć to czyszczę że rdzy I na tydzień do wiadra z takim olejem

Opublikowano
49 minut temu, agrarmrc napisał:

A dadzą kartę przekazania odpadu?

a potrzebna ? kogoś już o to pytali lub za jej brak ciągali gdzieś?

Opublikowano
8 minut temu, igor10246 napisał:

u mnie zawsze przepracowanych olej znajdzie zastosowanie czy do pomalowania drewna czy to zabezpieczenia czegoś przed rdzą czy zamiast wd40 żeby lepiej chodziło i często jak jakiejś graty mam zardzewiałego I nie idzie ruszyć to czyszczę że rdzy I na tydzień do wiadra z takim olejem

Tylko weź się tym pochwal pracownikowi agencji. W kontrolach ponoć żądają potwierdzeń utylizacji lub faktur wymiany w serwisie

Opublikowano

musisz dzwonić tak jak do mnie jeden typ jak motor sprzedawałem, był już zarezerwowany, cena ugadana na 3500, miał następnego dnia przyjechać, a dzwoni inny że dziś będzie, mówię mu że już zaklepany, dzwoni za godzinę że dziś przyjdzie i bez targowania 3700 da, mówię że nie, potem jeszcze raz dzwonił że nawet 3800 da byle mu tylko dziś go sprzedać

próbuj, może gość się na kasę połasi i ci sprzeda

@Rolnik1973 a jak tam twoje poszukiwania przyczepy???

Opublikowano
bratrolnika napisał:

musisz dzwonić tak jak do mnie jeden typ jak motor sprzedawałem, był już zarezerwowany, cena ugadana na 3500, miał następnego dnia przyjechać, a dzwoni inny że dziś będzie, mówię mu że już zaklepany, dzwoni za godzinę że dziś przyjdzie i bez targowania 3700 da, mówię że nie, potem jeszcze raz dzwonił że nawet 3800 da byle mu tylko dziś go sprzedać

i co zrobiles? ja bym nie czekal na niewiadoma tylko sprzedawal w ciemno drozej. jak jest klient to nie mozna wypuscic.

Opublikowano
46 minut temu, bratrolnika napisał:

długość d50 to 460cm, będziesz miał ciężko 4 belki koło siebie wepchnąć

czasem dorabiają niektórzy podpory by tylna burta robiła jeszcze za przedłużona podłogę i więcej wchodzi 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

No czekam na Kalinowice, jakoś dzwonił pytać na jaki kolor malować. W tym tygodniu ma skończyć.

a no to nie jest źle, będzie na podwórku to daj zdjęcie, będziemy chwalić

Przed chwilą, Bananek napisał:

i co zrobiles? ja bym nie czekal na niewiadoma tylko sprzedawal w ciemno drozej. jak jest klient to nie mozna wypuscic.

u mnie słowo droższe od pieniędzy, dzwoniłem do tego pierwszego i potwierdził że będzie, więc ten jeden dzień i tak by mnie nie zbawił

• Like 4
Opublikowano
8 minut temu, Bananek napisał:

Kumpel  jechał pod Grudziądz po cielaki wieczorem sie dogadali że bedą ok 7 rano wyjechali w nocy ciężarówką bo 50 szt brali,parę minut po 6 gościu do nic dzwoni że mają już nie jechać dalej bo właśnie sprzedał wszystkie 120 szt jednemu klientowi-chciał byś tak w ciula być zrobiony?

Bratrolnika-szacun za podejście do klienta 

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Oby nie sprzedał jak ostatnio🤔

Zawsze możesz zadatkować i pokwitować,mówiąc że masz jeszcze gdzie indziej  i musiz sie już na którąś zdecydować bo zostaniesz bez żadnej

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
10 minut temu, kopin napisał:

Kumpel  jechał pod Grudziądz po cielaki wieczorem sie dogadali że bedą ok 7 rano wyjechali w nocy ciężarówką bo 50 szt brali,parę minut po 6 gościu do nic dzwoni że mają już nie jechać dalej bo właśnie sprzedał wszystkie 120 szt jednemu klientowi-chciał byś tak w ciula być zrobiony?

Mnie tak wydymał pod Działdowem 

Zajechalem a cena w górę bo zainteresowanie jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v