Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, stempos1980 napisał:

@soltys48i wybierasz się na gościnne występy do @PRIMO

A zapraszam 😁 u mnie nie ma problemu.

Tylko muszę zaopatrzenie uzupełnić 😉

Opublikowano

Choroszczynka. A ja znalazłem jakiś czas temu koło Fajsławic - tez dość znośny stan, oczywiście do poprawek jak to używany, ale nie padlina

Spoko temat na dzień kobiet - mówisz i nie musisz kwiatków kupować

Opublikowano
23 minuty temu, bratrolnika napisał:

dlatego też wolę się zabezpieczyć i nie mieć czym wariować niż mieć i żeby mnie kusiło

Ja Cię proszę. Nie porównuj jazdy na japońskiej 600 do Junaka. Sprawdź ile waży XJ600 i ile ma koni. To nie ma prawa szybko jechać ;)

Mi też się kiedyś wydawało, że MTZ 250 to jest motocykl, którego trzeba się co najmniej bać. A teraz? Zwykłą popierdółka. Chociaż sam.nie jestem jakoś super aktywnym motocyklista ale coś tam wiem o.tych starszych.

Opublikowano
soltys48 napisał:

57 minut temu, migacz napisał:   A może wiecie gdzieś jakiegoś fortschritta 514 po 90 roku? Był tu jeden jak dobrze pamiętam z CHOROSZCZY  co trochu hadlowal  Od czasu do czasu miał ładne 514

w tamtych okolicach chyba widzialem najwiecej 514/512 w swoim zyciu. co pole to forszak.

Opublikowano
bratrolnika napisał:

Przed chwilą, sumek666 napisał: Co planujesz?  Tak tak, na tapczanie siedzi leń. Weź jej to powiedz to o motorku zapomnisz 😛 może GS500, może ER5, a może XJ600-ale tej ostatniej się trochę jeszcze boję, czy przypadkiem nie za duży przeskok.

powiem tak: kawasaki nawet nie patrz, bo nie sprzedasz tego potem. suzuki sam naprawisz i koszty nie wielkie, ale ten dzwiek silnika jakis taki nijaki. yamaha to z kolei czterogarowiec i jak to mowia motor muzyczny ;) koszty wieksze, ale ten dzwiek, lekkosc z jaka sie porusza nie do opisania. mialem gsa i xj600 osobiscie to wygrywa yamaha. sasiad ma er5 i buja sie z nim juz kilka lat zeby sprzedac- zainteresowanie zerowe. ja swoje opedzlowalem po 3-4 miesiacach eksploatacji bez czekania praktycznie na klienta.

• Thanks 1
Opublikowano
sumek666 napisał:

Mi też się kiedyś wydawało, że MTZ 250 to jest motocykl, którego trzeba się co najmniej bać. A teraz? Zwykłą popierdółka. Chociaż sam.nie jestem jakoś super aktywnym motocyklista ale coś tam wiem o.tych starszych.

delikatnie sie mylisz porownujac dwusuwa do czterotaktu. 250ccm 2T bedzie mialo niewiele mniejsze odejscie niz 4t 600ccm. popatrz na aprillie 125 i jej osiagi.

Opublikowano

Aprilie. No właśnie. Te pojeby z Włoch kręcili je do ponad 12 tys obrotów i wyciskali po 60 KM z 250 ccm więc wiesz 😎 totalne szaleństwo :D

raz w życiu jechałem taka. Masakracja. Pierdolniecie jak sportowa 600tka ;)

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, wiesiek63zmc napisał:

Daron pogratulować znajomych 

Z wielkopolski. Na razie leciałem za oględzinami do 150km

Dokładnie jarocin Pleszew

Edytowane przez migacz
Opublikowano

Miałem honde cb 500 ,rok temu przeżuciłem się na kawasaki er6n ,2010 rok wszystko ok tylko ten dżwięk silnika .Tydzień temu nowy zakup honda hornet 600 2007 rok i to jest to

• Like 1
Opublikowano
Bogdan675 napisał:

Miałem honde cb 500 ,rok temu przeżuciłem się na kawasaki er6n ,2010 rok wszystko ok tylko ten dżwięk silnika .Tydzień temu nowy zakup honda hornet 600 2007 rok i to jest to

zes porownal te motocykle, co wymienil bratrolnika z szerszeniem. toc to zupelnie inna klasa motocykla. technologicznie dzieli je przepasc. ceny tez ciut odmienne. ;)

• Like 1
Opublikowano

Adaś staraj się chłopie bo Zetorek czuwa, a nie wiadomo czy Szefuuuuńcioo dwóch polonistów zechce utrzymywać 😁

Opublikowano
15 minut temu, tobi866 napisał:

Adaś staraj się chłopie bo Zetorek czuwa, a nie wiadomo czy Szefuuuuńcioo dwóch polonistów zechce utrzymywać 😁

Stać Go nawet na pięciu . Także - strzeż się !!:ph34r:

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan675 napisał:

Ja mam szerszenia 2004 :D robirobi robotę i dźwięk odpowiedni ;)

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v