Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
Dnia 21.02.2019 o 15:01, sumek666 napisał:

Mam pytanie techniczne. 

Na telefonie z Androidem jak klikacie w link z OLX wrzuconego na forum to otwiera Wam w nowej aplikacji czy w nowej karcie? 

Korzystam z Chrome

W nowej karcie

Edytowane przez Rolnik1973
Zwolnienie załącznika
Opublikowano

Tylko teraz po jednym kliknięciu wracasz do agrofoto,  a wcześniej pozostawałeś na olx 

Opublikowano

Przyznawać się do kogo na Podkarpacie jedzie piękny buraczkowy  kombajn case 1620, laweta na numerach RJS.

Pięknie się prezentował.

Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

Ale jaja, dzwonił Pan z Kalinowic że jest na słowacji i kupił przyczepy duże i jest taka jak ja chciałem to by pierwszą ja robił.

Kurła trzeba dać mu szanse.

to bedzie druga szansa. nastepnej pewnie nie dostanie ;)

• Like 1
Opublikowano
57 minut temu, Bananek napisał:

raczej tysiak w gore, bo 16tys. to cena netto. ;)

A jeszcze rano było 19000 netto. 

@ernestproxima90 jaką dokładnie? 

Moja NH865 też dzisiaj pojechała razem z pługiem zagonowym na Podkarpacie. 

Moja była od 1 lutego i parę dni temu tel czy mogą obejrzeć i najwyraźniej przypadła do gustu. 

Opublikowano (edytowane)

21 minut temu, robi57362 napisał:

ta viconka (te modele) nie jest zła za ta cene może i warto tylko ciekawe jak stan mechaniczny bo podbierak farby juz wogole nie ma

Nie ma i nigdy nie miał. Tam są osłony ocynkowane. 😁

Prasa prosta jak budowa cepa. Byle koła lańcuchowe były mało zużyte i pasy miały tylko po 1 spince to będzie dobrze. Uszczelniacze siłownika zgniotu i komory wymieni prędzej czy później. Wszystkie pasówki z hydraulicznie regulowanym zgniotem po pewnym czasie tego wymagają. Ceny uszczelniaczy komory mogą zaboleć(ok 500 zł na stronę). Uszczelniacze siłownika zgniotu są ogólnie dostępne i koszt to kilkadziesiąt złotych. W najgorszym przypadku do wymiany zawór regulacji zgniotu. Zwykły bez cewki od miękkiego rdzenia (157, 187) ok 850 zł. Elektrozawór pod cewkę(1601, 1901) to już ok 2,5-2,8 tys.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Robi duże bele, chyba 185 cm. Konstrukcja chyba ta sama co 157 tylko komora jest podwyższona. Są chyba tańsze niż 157 przez swoje wymiary. Nie chciałbym takiej wiellkiej prasy, jak słomy nie robię tylko sianokiszonki 120 cm. Tak wprost mówiąc 157 robi bele max 160 a 187 max 185 i tyle z różnic.

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik1973 napisał:

Ale jaja, dzwonił Pan z Kalinowic że jest na słowacji i kupił przyczepy duże i jest taka jak ja chciałem to by pierwszą ja robił.

Kurła trzeba dać mu szanse.

No pewno że tak . Długo robi remont ?

Opublikowano

Raczej zwykła kabina . Występowały dwa rodzaje kabin w tej serii . To jest ta mniejsza .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v