Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, daron64 napisał:

Duży klucz zaparte, najpierw wyczyszczone, opukane, zapsikane WD i nie ma zaparcia wystarczające o os. Zrobię ciągnik, to wezmę się za to, bo chciałem na wiosnę pociągnąć ja na górki na największą glina, czy ciągnik da radę po orce ja pociągnąć. 

po orce pod górę ciężkawo będzie

Opublikowano

tyle w tym prawdy co w tej wiadomości

http://www.agrofoto.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/sprzedaz-nowych-ciagnikow-w-styczniu-2019-ursus-w-pierwszej-trojce,83807.html

farmer

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, solek01 napisał:

KOrbanek się rozkręca: tak z ciekawości jak się ma cena takiego arbosa 110 km do np NH czy jakiegoś Deutza?

po tym co pokazał ten kamil serwisant na yt to nie wiem czy i z arbosem takie same akcje prędzej czy później nie wyjdą ,

co najwyżej narzędziami ręcznymi powinni handlować 

Edytowane przez konteno
Opublikowano
9 godzin temu, solek01 napisał:

Moje spostrzeżenie z tego tygodnia to że ciągniki 80-100 km w cenie 20tyś +/_ w miarę sprawne, na ścianie wschodniej idą jak krzesełka z IKEI jak to moja żona powiedziała. W ciągu 2 dni poszło 3 ciągniki które miałem zamiar dzisiaj oglądać. Jedna Renówka była ledwo wystawiona a już po godzinie była w Rezerwacji.

Bo jeżeli coś zobaczysz w miarę twoim guście to tyłek w auto i trzeba jechać i kuć żelazo puki gorące 

Opublikowano
2 minuty temu, robi57362 napisał:

kurna kto by o co nie zapytal to sołtys ma gdzie ty to trzymasz

Pod kocem na zapas 4 sztuki od przybytku glowa nie boli 😛

• Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, robi57362 napisał:

Zawsze w danym otoczeniu jest ktos, kto potrafi wszystko zalatwic

No chyba, że faktycznie pod kocem na zapas :)

10 minut temu, witejus napisał:

Zetory ma tanie

Kolejna podpowiedź, że może być oszust :)

Opublikowano
50 minut temu, robi57362 napisał:

Ja też tego nie wiem. Wszystko poukrywane. 😉

Opublikowano

sołtys mówił nie że ma 4 gospodarki tylko OBRABIA 4 gospodarki a to spora różnica,sporo jezdzi to i ma gdzie obrabiać,a pewne że sie te 4 nie spotkają 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v