Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w technikum miałem na zastępstwie przez rok czasu,osobę na emeryturze.Dziadek po 70.Ale jak wytłumaczył to nie tak jak w ksiązce,tylko tak aby zrozumieć o co chodzi.Uczył fizyki-nie moglem pojąc jakiejs zasady z ciśnieniem i oporem.Wytłumaczył tak,,Pamiętaj im wyzej kolan tym cisnienie większe a opór mniejszy''.......A całą formułka ksiązkowa zajmowala pól strony.

Opublikowano
9 minut temu, Agrest napisał:

O właśnie- wymagający nauczyciel był nie lubiany w szkole ale jest doceniany i miło wspominany po zakończonej edukacji.

wszystkich takich wspominam z łezką w oku

7 minut temu, zetorki12 napisał:

Wymagający to nie wszystko . Dobrze , ale najlepszy jest wymagający i potrafiący swoją wiedzę przekazać .

Miąłem to szczęście,ze wiekszość nauczycieli czy to w gimnazjum czy technikum miałem takich,z ei wymagali i potrafili nauczyć, bo na studiach to już inna historia

Bez chwalenia byłem stypendystą PREZESA RADY MINISTRÓW i WOJEWODY WLKP,w 2006 roku dostałem nagrodę za NAJLEPSZĄ MATURĘ  w PZL😓

Opublikowano

Ja w technikum miałem wychowawczynie też bardzo wymagającą. Matematyka albo fizyka u niej to musiała być obcykana. Nieraz jak wchodziła do sali i jak nie powiedziała Dzień Dobry to już widzieliśmy że trzeba kartki szykować do kartkuwki. Nasza klasa dała jej popalić

Opublikowano
soltys48 napisał:

Bez chwalenia byłem stypendystą PREZESA RADY MINISTRÓW i WOJEWODY WLKP,w 2006 roku dostałem nagrodę za NAJLEPSZĄ MATURĘ  w PZL😓

gratuluje. szczerze to myslalem, zes ciut starszy.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Bananek napisał:

gratuluje. szczerze to myslalem, zes ciut starszy.

najmłodszy nie jestem swoje lata już mam , za uszami też sporo;)

tu nie ma nic do gratulowania, człowiek chciał sie wyrwać z biedy jak na wsi panowała myślał,że przez naukę to zrobi a los sprawił,że przez naukę pozostał na wsi

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

to stąd te okulary na avatarze by oglądać zaćmienie reaktora 

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

sołtys ty jesteś szczawik .Jak tak maturę napisałeś to co tu robisz powinieneś pod krawatem a nie cielaki za ogony

a co to dziś matura czy studia??

Robie to co lubię i jestem sam sobie szefem -co trzeba więcej??

Garniaka też ubieram od czasu do czasu

Przed chwilą, sumek666 napisał:

To ty tak jak mój brat. Ojj dużo uwag bym znalazł 😛

u nas na nich klasy wszyscy mówili  króliki doswiadczalne. Za rok się kończy Twoja epoka gimbusie hahaha 🤣😂😁

masz racje jestem pierwszy wypust

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, soltys48 napisał:

najmłodszy nie jestem swoje lata już mam , za uszami też sporo;)

tu nie ma nic do gratulowania, człowiek chciał sie wyrwać z biedy jak na wsi panowała myślał,że przez naukę to zrobi a los sprawił,że przez naukę pozostał na wsi

no ja się do matury przygotowuje, taki gów..... ze mnie ale co począć pasja jest ale polibude fajnie by było zaliczyć 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v