Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
soltys48 napisał:

no ta ostatnia to perełka🤣

a co się nie podoba Rychu w domu siedzi nic nie robi do żniw by ogarną fachu by się poduczył i jeszcze by zarobił sam by poszedł w remonty 😀😉

Opublikowano

Jak nie robi ?Kasę robi . Widać że ma , to po co ma remontować jak może kupić wyremontowaną ?

Opublikowano

parenaście km ode mnie jest na sprzedaż gospodarstwo podobnej wielkości z 40 krowami park maszynowy w miarę nowy -3 fyndy , claas avero, dwie ładowarki  DF i mały weidemann, Jaguar 860 , dom w miarę z początku lat 90 ,ziemia bardzo dobra wszystko za 11 baniek i chętnych brak

Opublikowano

Jak by dopiero zauważył,to raczej daty by nie podal.Obstawiam ze liczy że ktoś może natrafi.Znajomy mial podobne ogloszenie liczył że odnajda się jego skradzione Junaki,mial ze trzy lata ogłoszenie......

Opublikowano
4 godziny temu, grzesiek1098 napisał:

Jak by mnie było stać na ciągnik 14 letni to pewnie bym takiego szukał, ale w obecnej sytuacji szukam czegoś do 30 tysięcy.

Kolego świetne cię rozumiem, Ja w takiej sytuacji rozgladal bym się za czymś z krajowego podwórka ewentualnie z za wschodniej granicy. Ale to tylko moje skromne zdanie. 

Opublikowano

Bo mało litrów. Taka pojemność to raczej na małe gospodarstwo, a w takich(jak patrzę po forum) to raczej wola kupić nowego polskiego biardzkiego za 4 czy 5 tysi, jak zachodni 30paro letni. Bo to przecież stare i części nie będzie i w ogóle.. 

Opublikowano
10 godzin temu, soltys48 napisał:

parenaście km ode mnie jest na sprzedaż gospodarstwo podobnej wielkości z 40 krowami park maszynowy w miarę nowy -3 fyndy , claas avero, dwie ładowarki  DF i mały weidemann, Jaguar 860 , dom w miarę z początku lat 90 ,ziemia bardzo dobra wszystko za 11 baniek i chętnych brak

kto mając 11 melonów gotowizny będzie chciał grzebać się w gównie i błocie?

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v