Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
50 minut temu, michal12301 napisał:

Chciałbym kupić opryskiwacz co najmniej 800l z belką 15m do 13tysiecy. Może być zawieszony i ciagany. Wie ktoś może o czymś takim? 

Przejrzyj temat kilka stron wstecz, @griga tego multum wrzucał

Opublikowano

Z rcw na pewno za gruba i za ciężka i za sztywna.

Ta wygląda mi na tego typu jak w kombajnach porzeczkowych.  

• AgroTeam
Opublikowano
2 godziny temu, michal12301 napisał:

Chciałbym kupić opryskiwacz co najmniej 800l z belką 15m do 13tysiecy. Może być zawieszony i ciagany. Wie ktoś może o czymś takim? 

Zadałeś chyba tez pytanie na fb. Takiego sprzętu z kompami w okolicy 10tyś jest cholerę. Mnie się podoba ten sieger o którym Ci tam napisałem

Opublikowano
11 minut temu, 6465 napisał:

Nie boisz się kupić  ciągnika co ma 35lat? Ja kupiłem co ma 14 lat i jestem w strachu zrobiłem nim 100mth narazie wszystko gwizda 

Jak by mnie było stać na ciągnik 14 letni to pewnie bym takiego szukał, ale w obecnej sytuacji szukam czegoś do 30 tysięcy.

Opublikowano
1 godzinę temu, griga napisał:

Zadałeś chyba tez pytanie na fb. Takiego sprzętu z kompami w okolicy 10tyś jest cholerę. Mnie się podoba ten sieger o którym Ci tam napisałem

najlepiej to by pasował mi ciągany, a takich w tej cenie na ogłoszeniach nie jest za dużo.

• AgroTeam
Opublikowano
1 minutę temu, michal12301 napisał:

najlepiej to by pasował mi ciągany, a takich w tej cenie na ogłoszeniach nie jest za dużo.

Jest też troszkę ale o pojemności 2000l. Nawet sam myślałem o jednym do poprawy beczki za 5tyś zł

Opublikowano
22 minuty temu, 6465 napisał:

Nie boisz się kupić  ciągnika co ma 35lat? Ja kupiłem co ma 14 lat i jestem w strachu zrobiłem nim 100mth narazie wszystko gwizda 

Opony nowe kupić i bedzie jezdzil :)

Opublikowano
14 minut temu, slawek74 napisał:

Agrest jest.

Szukam Kock +15km i nie widzę.

Opublikowano
1 godzinę temu, grzesiek1098 napisał:

Witam. Jakieś opinie na temat tego sprzedającego i tego ciągnika? Mam tam ponad 400km. w jedną stronę i nie chcę jechać na darmo.

https://www.olx.pl/oferta/deutz-fahr-7807c-4x4-75km-CID757-IDy18Sf.html#843f443de2

Ktoś mi kiedyś pisał opinię o nim na PW, ale usunąłem. Byłbym ostrożny. Głównie to ma szrotowisko a ciągniki sprzedaje dodatkowo. Napisz do kolegi @Xawier. Pochodzi z tamtych stron i ma tam brata niedaleko. Może coś Ci odpowie. @soltys48 Rysiu nic nie ma w tej cenie tych z komunalki?

Witam. Jakieś opinie na temat tego sprzedającego i tego ciągnika? Mam tam ponad 400km. w jedną stronę i nie chcę jechać na darmo.

https://www.olx.pl/oferta/deutz-fahr-7807c-4x4-75km-CID757-IDy18Sf.html#843f443de2

Ktoś mi kiedyś pisał opinię o nim na PW, ale usunąłem. Byłbym ostrożny. Głównie to ma szrotowisko a ciągniki sprzedaje dodatkowo. Napisz do kolegi @Xawier. Pochodzi z tamtych stron i ma tam brata niedaleko. Może coś Ci odpowie. @soltys48 Rysiu nic nie ma w tej cenie tych z komunalki?

Opublikowano (edytowane)

No ja nawet o cene nie pytałem dziś bo i 8 bym nie dał a on wystawił za 15500, ludzie to albo ślepi albo za dużo piniędzy mają.

Chyba że pakę opuścił i spodu nie było widać, bo rano była podniesiona i cały spód był dobrze widoczny.

Edytowane przez Rolnik1973
Aktualizacja
  • Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v