Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/zetor-8145-CID757-IDxSsmb.html#591c3c4f37

czyli model 81 również wychodził na kabienie zts

nie tylko x2xx

po drugie to nie kabina zts tylko te wąskie, chyba na wyspy takie szły

4 godziny temu, soltys48 napisał:

Pewnie, kolega miał takiego teraz ma z taka samą kabiną 8245

przypadkiem nie pomyliłeś z taką ?
zetor-8145-amazone_35473_75_52054.jpg.36ea904b9623ed71296a41a75a8927c7.jpg

Edytowane przez izydor6280
Opublikowano

to nie wentylacja tylko po prostu tak musi być żeby po grochówce ścian nie wydęło 

4 minuty temu, Bananek napisał:

akurat wentylacja jest. popatrz na szczelnosc desek. a jak postawisz na sloncu to zsechna sie jeszcze bardziej.

• Haha 2
Opublikowano
9 minut temu, zetorki12 napisał:

Was śmieszy . No a jak np uprawa truskawek w polu z dala od zabudowań ? Kibel i woda musi być . Budowa na nowej działce też bez tego luksusu może nie ruszyć .

Nie śmieszy. Też miałem na działce jak dom budowałem, teściu zbijał, i dał drzwi z jakiejś podwójnej dykty, i potem w nich się osy zagnieździły, jak ktoś chciał na kibel to trzeba było wcześniej na budowę zajechać, najlepiej o 7, szybka kawa, fajka i na kibel, bo się suki o 8 budziły i nici ze sranka w kibelku...

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

A jeszcze dodam że jak już skończyłem budowę to zimową porą jak osy spały sprezentowałem kibel z osami szwagrowi na sąsiednią działkę jak się stawiać zaczynał😂

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
27 minut temu, Bananek napisał:

akurat wentylacja jest. popatrz na szczelnosc desek. a jak postawisz na sloncu to zsechna sie jeszcze bardziej.

raczej te rozeschnięte deski po to by dziewczyny podglądac , w razie potrzeby i pomyłowości trzeba jeszcze dużego sęka w ścianie wybić z deski :P

Opublikowano

konteno napisał:

raczej te rozeschnięte deski po to by dziewczyny podglądac , w razie potrzeby i pomyłowości trzeba jeszcze dużego sęka w ścianie wybić z deski :P

ja to juz wyroslem z podgladania dziewczyn jak ida na tzw "dwojke".

Opublikowano

konteno napisał:

ja to juz wyroslem z podgladania dziewczyn jak ida na tzw "dwojke".

Opublikowano

Miejscowość 15 kilometrów odemnie miejscowość. Jest tam który sprowadza ciągniki z zachodu głuwnie ciapki z byłej Jugosławii ale i zetory ma mfy i auta. Ogulnie kto go zna to nikt tam nie zagląda. A ten to niewiem kto to jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v