Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eeee tam . Zdjęcia pewno widział , a handlarz pewno wszystko dokładnie opisał i powiedział . :)

Opublikowano
18 minut temu, Bananek napisał:

znam glupszych. znajomy kupil uzywana ladowarke na telefon bez ogladania jakies 600km od siebie.

Nie nazwałbym tego głupotą. Nawet tutaj są tacy co w Anglii sprzęt kupują siedząc w domu przed komputerem, widocznie cena była na tyle okazyjna że warto było zaryzykować kupno bez oglądania. 

• Like 1
Opublikowano

bratrolnika napisał:

znam glupszych. znajomy kupil uzywana ladowarke na telefon bez ogladania jakies 600km od siebie.

Nie nazwałbym tego głupotą. Nawet tutaj są tacy co w Anglii sprzęt kupują siedząc w domu przed komputerem, widocznie cena była na tyle okazyjna że warto było zaryzykować kupno bez oglądania. 

okazyjna cena powinna zawsze zapalic czerwona lampke w glowie.

Opublikowano

bratrolnika napisał:

okazyjna cena powinna zawsze zapalic czerwona lampke w glowie.

Opublikowano

Jeśli jest świadom że tą różnice w cenie będzie prawdopodobnie musiał w nia wladowac to ok, chyba że myśli że sprzęt który chodzi po 50tys.zl kupi za 30tys.zl i będzie lux stan, to wtedy pewnie tylko myśli

17 minut temu, Bananek napisał:

sa dwie opcje, albo znajomy bedzie niezadowolony albo handlarz. :)

A handlarz to zadowolony raczej będzie, on ile chciał tyle wziął, inaczej by nie sprzedał. Chyba że piszesz o tym że po dowozie towaru znajomy może jechać mu nos przestawić

Opublikowano

Ktoś to troche gratów obejrzał i jeżeli wie czego szuka to podejrzewam że jeżeli dobra cena i zdjęcia autentyczne to zadatkują sprzęt bez oglądania. Paru znam takich, jednak to były drobniejsze rzeczy

Opublikowano
37 minut temu, hardkor113 napisał:

Ja to bym sobie nawet glowy nim nie zawracal. Wedlug mnie to on nie ma 3500mth tylko duzo wiecej. Bo tylne opony po takim przebiegu by tak nie wygladaly. A komplet opon pewnie z 20 k

Moze 13 tys mtg :)

Opublikowano
45 minut temu, hardkor113 napisał:

Ja to bym sobie nawet glowy nim nie zawracal. Wedlug mnie to on nie ma 3500mth tylko duzo wiecej. Bo tylne opony po takim przebiegu by tak nie wygladaly. A komplet opon pewnie z 20 k

No te opony w ogóle jakieś dziwne... Zaciekawił mnie tym, że pierwszy właściciel i krajowy niby... Ale na te godziny faktycznie nie wygląda.

Opublikowano

kierowiec napisał:

https://www.otomoto.pl/oferta/renault-ares-546-rz-mieka-kabina-ladowacz-faucheux-prestige-100-nie-celtis-john-deere-ID6BzHwY.html? To może tego ktoś oglądał lub może cokolwiek powiedzieć na temat sprzedającego ? Warto w ogóle sobie głowę zawracać ?

wschodnie zagłębie maszyn jak się trafi rzut beretem mam do nich w Zbuczynie i okolicy to cały dzień możesz ,,zwiedzać" i może zabraknąć czasu

• Like 1
  • AgroTeam
Opublikowano
3 godziny temu, Bananek napisał:

To Ja też do takich głupich należę 🙂 Wszystkie maszyny na zachodzie kupuję bez oglądania po zdjęciach. W PL na Mazurach ładowarkę tez tak kupiłem, zresztą opryskiwacz tak samo.

I powiem wam tylko tyle że jeśli wiesz czego chcesz i kupujesz sprzęt bezwzględnie nie malowany to jeszcze nigdy nie straciłem ani sie nie zawiodłem.

A wpadki miałem na takich które kupowałem oglądając bo sprzedający jak chce coś ukryć to zrobi to tak że tego w chwilę nie wyłapiesz oglądając.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Jest nas dwoch… ciagnik w Japoni tez kupilem majac kilka fotek. Maszyny z zachodu moze nie jakies drogie i skomplikowane ale waly posiewne i podwojny wal cambella leza na podworku dobre kilka miesiecy a bede je ogladal wiosna… Wszystkie maszyny jakie mam to tylko jedna ogladalem przed zakupem to ciagnik Iseki… kupiony przez przypadek… jechalem po glebogryzarke do miedzyrzedzi a przy okazji kupilem ciagnik.

Edytowane przez Narko
Opublikowano

Ja tak kupowałem siewnik - tylko fotki widziałem. Facet przywiózł na podwórek jak byłem w pracy, rozładował i tyle go widziałem. Siewnik sieje już 3 lata bez problemu. Grunt, to wiedzieć, na co zwracać uwagę na zdjęciach :D

Opublikowano

Bez kabiny bo to 6 kilometrów odemnie a tu zagłębie Paprykowe i tunelowe. Przydał by mi się taki tylko chyba nie ta marka chociaż to stajnia sdf. Kolega miał same z 96 r to muwił że skrzynia w naprawie go bolała

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v