Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tani to będzie International 574, szybki, 70KM, szybki rewers, wspomaganie, dość wąskie koła, skrzynia z szybkim wstecznym na drugiej dźwigni, mało pali. Tyle, że bez przodka

Opublikowano

Z kombajnami nie ma reguły jeden kupi i nic nie dołoży a 2-gi ciągle coś .Ja miałem d 3000 i miałem z nim troche przepraw więc w temacie częsci jestem zorientowany .Najgorsze to jeżdzenie po szrotach i szukanie jakiejś pierdoły .Potem trzeba cześć wyciągnąc co w 40-sto letnim sprzęcie nie jest tak szybko.Wierz mi ze czasami hydrauliczny sciągacz się poddaje bo gnie się a nie schodzi .Ostatnio przed sprzedarza chciałem zamienić i dopłacić i też nie chcą handlarze a jak by to był jakiś claas to szybciej się dogadasz .

Opublikowano (edytowane)

3 godziny temu, daron64 napisał:

tenor.gif?itemid=9900289

Robię tak, jak napisałeś, przytrzymuje i czy wezmę otwórz, czy szukaj, czy kopiuj(bo takie najczęściej mam opcje) to efekt jest taki sam. Nie dzieje się to z każdym linkiem, ale że spora częścią. 

Aha - nie podświetla mi się cały adres, tylko słowo, na którym akurat przytrzymalem palucha. No i jak się podświetla, to muszę rozciagnac zaznaczenie na cały adres i wtedy mam opcje jw. 

mam to

1 godzinę temu, migacz napisał:

to lepiej szukać wersji mf?

tak

1 godzinę temu, Tomasz78 napisał:

Przyjedź do mnie za tyle Ci oddam ze wzmocnionym podnośnikiem nowym aku i zarejestrowany w PL

1 godzinę temu, jahooo napisał:

Awaryjne są te z systemem powerflow czyli taśmą w hederze/ Fajne rozwiązanie, ale drogie w naprawach.

Jakby kto szukał mam taki na handel z MF'a

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

ot nadziei narobiłeś  sołtys  ,to niby teraz udzwig 4500  a jak hydraulika to znosi ?

ja mam c 100 i siownik spokojnie daje rade ,lecz samo regulator  sie poddaje  ,ale jego dni juz sa policzone

Opublikowano
15 minut temu, Tomasz78 napisał:

ot nadziei narobiłeś  sołtys  ,to niby teraz udzwig 4500  a jak hydraulika to znosi ?

ja mam c 100 i siownik spokojnie daje rade ,lecz samo regulator  sie poddaje  ,ale jego dni juz sa policzone

Nie wiem , najcięższa rzecz jaką teraz dźwiga to owijarka i tak od 3 lat

U mnie niema nic poza pompą siłownikiem  i rozdzielaczem

Opublikowano

bo to stara 50 bez udogodnień;)

3 minuty temu, Bananek napisał:

podlasie

żaden problem, 1,2/km liczę z domu w obie strony  i jak chętny jesteś to zaraz po nowym roku może stać na podwórzu

• AgroTeam
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

Dawaj, wezmę w ciemno, jak masz transport. Ile to ma m belki ?

Nie mam transportu, jeśli chcesz kupić tak tanio to wszystko musisz ogarnąć sam. Myślę że pod Wrocław za transport musiał bym dać około tysiaka.

Opublikowano

@griga To jak ocenisz tą przyczepę, dno całe, w burtach minimalne poprawki, dwie opony z felgami nowe, trzeba dorobić nadstawki i zrobić nowe trójkąty od automatycznej klapy a no i zajrzeć do wózka bo to jedno koło coś odstaje.  Powiem tylko tyle że dałem z transportem z mazur dużo mniej niż ta twoja z linku.

IMG_20181221_140830.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v