Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

Jeśli pracujesz na telefonie to żaden problem bo wystarczy przytrzymać dłużej palec na jakim kolwiek fragmencie ogłoszenia. Wówczas podświetla się i wyskakuje odnośnik olx.  Klik i wyświetla.

tenor.gif?itemid=9900289

Robię tak, jak napisałeś, przytrzymuje i czy wezmę otwórz, czy szukaj, czy kopiuj(bo takie najczęściej mam opcje) to efekt jest taki sam. Nie dzieje się to z każdym linkiem, ale że spora częścią. 

Aha - nie podświetla mi się cały adres, tylko słowo, na którym akurat przytrzymalem palucha. No i jak się podświetla, to muszę rozciagnac zaznaczenie na cały adres i wtedy mam opcje jw. 

Opublikowano

No to nie wiem. U mnie jak opisałem.

Zauważyłem że jak otwieram z zamieszczonego oryginalnie linka przez @griga to podświetla i wyskakuje odnośnik olx. Z zacytowanego przez @daron64 już tylko kopiuj.

A macie zainstalowaną apkę olx?  Może to jest powiązane.

Opublikowano

Ale Ty zacytowałeś i linku nie podkreśliło, jest nieaktywny.

Ja pracuję na chrome, apkę af tylko do wstawiania zdjęć

Opublikowano

Sąsiad teraz sprzedawał 88 rok żółta prawie 3 tys mth pierwszy wlasc.garażowa od poczatku ładna w org. kluczem nie tykana opony tylne do wymiany bez kabiny.Wystawił za 20k w tydz.poszła ale nie wiem ile opuścił.

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał:

Ale Ty zacytowałeś i linku nie podkreśliło, jest nieaktywny.

Ja pracuję na chrome, apkę af tylko do wstawiania zdjęć

Tak, pisałeś że nieaktywny po moim zacytowaniu. Mi też pokazuje jako nieaktywny, w tym moim cytowany. 

Ja na Firefoksie, a apki nie mam w ogóle. 

Opublikowano

Tak było ale tylko w jednym przypadku. Link miał dodaną spację na końcu, ale po skopiowaniu i usunięciu spacji i tak nie działał

Opublikowano

czyli wczoraj przesadziłes że Ci sie dzisiaj cofało,ale czy to powód żeby sie chwalić?;-)

3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Dziś to AF jest po świętach i leczy kaca i dla tego tak jest. Ja dziś miałem taką sytuację że jak chciałem otworzyć link to mnie cofało do pierwszej strony

Opublikowano
3 godziny temu, krzysiek1979 napisał:

Na zdj.ładnie wygląda ale ja bym odpuścił tego dronningborga. Ponieważ i części do tego nie ma  wszystkich w skleach i ciężko odsprzedać taki wynalazek.Prawie we wszystkich kolach pasowych łożyska są zaprasowane i w razie wymiany trzeba nowe koło ktorego nowego nie ma gdzie kupić lub kombinować.A więc cięcie i spawanie.Nie które łożyska maja obudowy z cienkich blaszek grubosci metalowego wiadra  które lubi pęknąć i zgubić się.Oczywiście nie do zdobycia w sklepie tylko szroty.Ogólnie fajne kombajny dobrze czyści ekonomiczny ale i przez swoją konstrukcje w razie awarii potrafi napsuc nerwów.

Powiem tak przeczytałem twoją opinie i czytam opinie użytkowników af na stronach o dronningborgach to zgłupiałem. Tam wychwalają jak nie wiem co cześci podobno opór. Jak na szybko to korbanek bo to MF przecież wiec nie wiem czy oni się nie znają czy ty

Opublikowano

Nie wszystkie części do MF pasują do Dronningborga. Większość dostaniesz, ale część jest tylko do tej marki. Podajniki, sita, wytrząsacze - tylko szrot pozostaje, bo nowych w sprzedaży nie widziałem, nikt tego nie robi. Tak samo podsiewacz czy części do hedera.

Znakiem charakterystycznym jest szybka korozja tych kombajnów, jak nie jest pordzewiały, to albo malowany, albo stał cały rok w suchym przewiewnym garażu.

Kombajny bardzo fajne, jak trafisz zadbany egzemplarz to są oszczędne, dobrze wymłacają i w miare bezawaryjne.

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

Nie wszystkie części do MF pasują do Dronningborga. Większość dostaniesz, ale część jest tylko do tej marki. Podajniki, sita, wytrząsacze - tylko szrot pozostaje, bo nowych w sprzedaży nie widziałem, nikt tego nie robi. Tak samo podsiewacz czy części do hedera.

Znakiem charakterystycznym jest szybka korozja tych kombajnów, jak nie jest pordzewiały, to albo malowany, albo stał cały rok w suchym przewiewnym garażu.

Kombajny bardzo fajne, jak trafisz zadbany egzemplarz to są oszczędne, dobrze wymłacają i w miare bezawaryjne.

to lepiej szukać wersji mf?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v