Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, jahooo napisał:

Ja znam takiego, co ma MF255 od  25 lat i nie wiedział, że ma on więcej niż 4 biegi do przodu, że można włączyć reduktor

a ja takiego co jak przesiadł się z malucha do golfa 3 to 2 lata używał tylko 4 biegi bo nie wiedział że jest 5

• Haha 1
Opublikowano

kizak napisał:

Znam c 360 która od chwili nabycia nie została skażona podłączeniem hydrauliki zewnętrznej.Sumek ,jak żyć;)

Moja emka jeden raz miała podpiętą owijarkę pod hydraulikę

Opublikowano (edytowane)

A ja mam kosiarkę polską którą dziadek kupił używaną od kolegi po znajomości o 10 tyś droższą niż nowa czeska i od tamtego czasu się pier... li bez litości :D

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, kopin napisał:

ale że dziadek ? 😉

Dziadek, w latach 70 takie miał pomysły gdy wszystko trzeba było kupować dając pół świni łapówki. Dziwi Cię to w jakimś stopniu?

Opublikowano

A ja mam kosiarkę polską którą dziadek kupił używaną od kolegi po znajomości  i od tamtego czasu się pier... li bez litości :D

Żartu nie skumałeś na temat dziadka;-)

Opublikowano
5 minut temu, kopin napisał:

A ja mam kosiarkę polską którą dziadek kupił używaną od kolegi po znajomości  i od tamtego czasu się pier... li bez litości :D

Żartu nie skumałeś na temat dziadka;-)

Dziadek to by może chciał ale poszedł do lepszego świata, dziadka nie ma a kosiarka jeszcze stoi.

Opublikowano

12 godzin temu, zetorki12 napisał:

Sie odezwał , ten co uwierzył ...

ee Panie a TY wierzył??

7 godzin temu, Fendt308lsa napisał:

Znam sprzęt

6 godzin temu, Fendt308lsa napisał:

Mam taki model GB jeno ma inne odkładnie

5 godzin temu, Agrest napisał:

nie tak dawno @griga wstawiał podobną

4 godziny temu, sumek666 napisał:

Ciekawe. Nie znalazłem żadnej zwykłej C330 z rozdzielacze na błotniki. Oryginalnie oczywiście. 

OJ teraz to zajebałeś jak łysy warkoczem o beton

większość jak nie wszystkie 330 miały te rozdzielacze

2 godziny temu, sebe1033 napisał:

https://www.youtube.com/watch?v=0Ud8GgiHvm4

jeśli idzie o używane ford to miał testy pokazowe 😮

i to jeszcze  w którym roku, oglądałęm to jakiś czas temu

Opublikowano

jahooo napisał:

Ja znam takiego, co ma MF255 od  25 lat i nie wiedział, że ma on więcej niż 4 biegi do przodu, że można włączyć reduktor

u mnie podobnie ojciec kupil 10 lat temu mf i nie wiedzial ze ma 4 biegi a nie 3 (o 3 nie wiedzial) i do tej pory temwierdzi ze to tryby zle za siebie zachodzą i jakos jedzie 😂

krzysiek1979 napisał:

A ile osób co ma mf-a 255 potrafi używać regulacji siłowej w orce ? Myśle że 9 na 10 osób nawet nie wie że ma taką funkcje nie wspominając o korzystaniu z tego .

ja potrafie lecz nie uzywalem jakos ciezko sie przyzwyczaic ustawiam ograniczniki ba pozycyjnej i pole równe

Opublikowano (edytowane)

Uprzedziłeś mnie o 20 sekund.

3 minuty temu, zetorki12 napisał:

Taa, a weź włącz żeby działał podczas jazdy . 😫

Do sześćdziesiątki mam wyłącznik zewnętrzny wom,i ten numer wykonam,używam czasem do beczki,ale rzadko

Edytowane przez kizak
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v