Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, igor10246 napisał:

Ten pierwszy case 2wd to nie wiem czy janusza, oglądałem film z nim na yt, jest za***iście zrobiony. Dobre ciągniki w ogóle, jeździłem 644 przez 8 lat także jakieś pojęcie mam ;) Jakbym miał ponad 30k wolnej gotówki to bym kupił tego 844 bez zastanowienia, na pomocniczy ciągnik miodzio.

Opublikowano

6465 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/agregat-talerzowy-z-hydropakiem-kwas-3-0m-CID757-IDsWQi5.html#591562cacc

Koledzy co myślicie o tym agregacie? Zastanawiam się nad kupnem, ma ktoś jakąś opinie o tej firmie i maszynie?

Ja raczej nie polecam. Rzeźbią to niedaleko mnie. Miałem kiedyś od nich talerzówke to tragedii nie było ,ale też nie było najlepiej. Osobiście polecałbym Agro Lift Maszyny są dużo masywniejsze firma ma lepsze materiały sprzęt doświadczenie i renomę.

Opublikowano
Dnia 9.12.2018 o 12:14, 90210grzesiu napisał:

https://www.olx.pl/oferta/sampo-rosenlew-2055-identyczny-jak-massey-ferguson-25-deutz-fahr-CID757-IDxDBsq.html#c7bbb18e43 Ktoś był oglądać? Bo już któryś raz wystawione i chyba cena teraz niższa.

Byłem. z zewnątrz w miare ale podsiewacz do roboty, dużo zebatek pocykanych spawarka, po odpaleniu i zapuszczeniu maszyny wali jak w maszyny w stoczni. Słowa sprzedającego kupiłem i to co konieczne na szybko zrobiłem żeby żniwa oblecieć i do ludzi. Na podwórku stoi stary nh który zobie zostawiają bo od dawna już o niego dbają i szkoda go. Nie warto chyba głowy sobie zawracać.

Opublikowano

Tak na szybko przeliczyłem to przynajmniej 25000 za dużo podciągając pod realną wartość. Dla handlarza to i 40000 za wysoka cena.

Agregat uprawowy Kombi 3m niechby poszedł za 4000
Brona talerzowa Akapil 2.2m 3000
Glebogryzarka Akapil U-533/2 2500
Rozsiewacz nawozów Rauch 735 R,  7000
Opryskiwacz Pilmet 412 lux 3000
Przyczepa Pronar T-635/2 6t 25000
Siewnik Poznaniak S043/C2T/H 3m (redlice talerzowe) 12000
Rozdrabniacz sadowniczy 1.8m 3500
Kosiarka konna 1.25m 100
Przewracarko-zgrabiarka 5cio tarczowa  500

Suma 60600zł może gdzieś zauważyłem a gdzieś zaniżyłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v