Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Takie bambry z Hollywood że nawet dodawanie komentarzy blokują 😅

mnie zastanawia jedno, jak oni tym JD te ponad 70 ha obskakują, u mnie znajomy ma coś też koło 70-80 ha i ma zetora frote 115 czy tam 110 JD 6830 i case jx 90 i cały czas te ciągniki chodzą, ludzie pracują u niego, do tego ma clasa lexiona, o ursusie c 330 i 3p nie będę wspominał. Albo oni tacy obrotni, albo moj znajomy nie :D

Opublikowano

No przecież kiedyś to talerzował 60tką i talerzowką koło 2m jak mówił na którymś filmie 😛

teraz jeszcze im doszło parę ha 😛 co z tego że mają te hektary jak 80% to dzierżawy ...

10 minut temu, soltys48 napisał:

normalnie tak jak np w phx

Tylko że phx ma hydrauliczne a ten jakieś nowoczesne zagonowe

• Like 1
Opublikowano

Nie oglądam filmików i nie bardzo wiem o co biega.

Ale co tak w biardzkich pęka?

Opublikowano

Dokładnie tak. E tam... spodobali mi się jak nagłośnili problem z Agro Maszem ale sposób w jaki to rozwiązali to... pozostawie bez komentarza. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd. Jak ktoś im kiedyś w komentarzu napisał, że dla subów i wyświetleń jeszcze trochę I będą się ruchać przed kamerą. Tragedia. 

• Haha 1
Opublikowano
15 godzin temu, daron64 napisał:

Jaka tam okazja, przecież w niemcowni ciągniki za darmo oddaja :)

Podejrzewam, że jebnął się i miało być 224 a teraz nie umie zedytowac bo wnuczek wrócił do szkoły 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v