Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano
20 minut temu, sebe1033 napisał:

chodzi u mnie z 15 lat i bezawaryjnie i bezobsługowo no jedynie filterek wymienić co jakiś czas, bezolejowy przy bańkowej dojarce  

Mam takiego na zapas w razie awarii ale powiem ci ze dużo wolniej doi od hydraulicznego bo mam zegar w ubożę i kiedyś kupiłem i niby tam regulacja ale regulowałem i nic dożo wolniej doi  i zużywa dożo więcej podcienienia.

Opublikowano

Pójdę jutro to zobaczę.

3 minuty temu, slawek74 napisał:

Użytkuje jeden 2/3lata a drugi 6miesięcy narazie ok

Ale oryginał 6 miesięcy, a zmienik 2/3 lata dobrze rozumiem i się różnią.

Opublikowano
9 godzin temu, tomek222 napisał:

I na co komu nowy fyndt :D

Chciałbym tam pomieszkać jakiś czas. 🤔

Opublikowano (edytowane)

z drugiej strony wie ktoś ile taki muł może kosztować ? bo ja sie z takim ogłoszeniem chyba nie spotkałem jeszcze

Edytowane przez kopin
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, danielhaker napisał:

Mamy tu kogoś z okolicy Turka (wlkp.)? 😉

Tak. @Esab200 ale rzadko zagląda. I chyba się odmienia Turku ale nie jestem pewien 🤔

Może mi ktoś poszukać ile w internetach kosztuje opona 7.50 R20 do U C-385? 

Albo ja nie umiem szukać albo ich nie ma :/

Edytowane przez sumek666
Opublikowano

W Grene mają za 380 zł a po rabacie jakieś 365 zł by było. Jakby do tej doliczyć wysyłkę to podobne pieniądze. 

A co sądzicie o 11.5 R15.3 do 80tki? Bez tura, ze wspomaganiem.

Opublikowano

Raczej będzie problem z założeniem takiej opony na oryginalną felgę ć 385. I przy miękkim przodzie będzie tarła o obudowę w której siedzi sprężyna. Ja miałem i swojego 18×12 też od Stara i były to kompletne Koła, a w środek wspawana flansza z odpowiednim dystansem i rozstawem szpilek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v