Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, solek01 napisał:

6 tonowa przyczepa dwuosiowa jakiej firmy będzie najtańsza? Ursus,Pronar,Cynkomet, Metal FAch, Zasław? Czy jakaś inna?

Którą polecacie?

Wszystkie firmy mają podobne ceny ale 6t to i stara d47 wytrzyma.Ogólnie najlepsze to zasław.metal tech,wielton i Pronar,a najtańsze to nie wiem ale widziałem ursusa 8 za 30-35.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, andrzej78 napisał:

Co do przyczep Pronar , użytkownicy narzekają na "maślany" materiał obrotnicy.

Koledze rdzewieje ale to mocne przyczepy.Śmiechu warte.Pijane czy jak, zwróćcie uwagę ze łyżką wybiera zborze i śladu bardzo nie robi, co to znaczy koło od Tira na polu.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
14 minut temu, andrzej78 napisał:

Co do przyczep Pronar , użytkownicy narzekają na "maślany" materiał obrotnicy.

Ja słyszałem że burty lubią się wyginać,i że przy pszenicy to obowiązkowo łańcuch musi być spięty,najbardziej tyczy się to 4tonowych z nadstawkami które mają w dowodzie 6 ton😀już nie mówię o burakach cukrowych które nieźle rozpychają burty

Opublikowano

Widzieliście gdzieś na allegro albo olx opony do przyczepy 7.50  20? W tym rozmiarze są ale same jakieś dziwne. Z 8.25 to nie ma problemu a z tymi mniejszymi to cięzko albo nie umiem szukać już....

Opublikowano
6 godzin temu, solek01 napisał:

6 tonowa przyczepa dwuosiowa jakiej firmy będzie najtańsza? Ursus,Pronar,Cynkomet, Metal FAch, Zasław? Czy jakaś inna?

Którą polecacie?

NAJTAŃSZA 
A  potem nie kupujcie polskiego! Polskie pe 

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Ja słyszałem że burty lubią się wyginać,i że przy pszenicy to obowiązkowo łańcuch musi być spięty,najbardziej tyczy się to 4tonowych z nadstawkami które mają w dowodzie 6 ton😀już nie mówię o burakach cukrowych które nieźle rozpychają burty

pokaż mi przyczepę w której borty pod naporem pół płynnego materiału nie zrobią się okrągłe? 

Opublikowano
13 godzin temu, stuart napisał:

pokaż mi przyczepę w której borty pod naporem pół płynnego materiału nie zrobią się okrągłe? 

Stara d46 sztywna 4,5 tony,z nadstawkami drewnianymi to 5,5 tony pszenicy wchodzi,burty proste nigdy nie sczepiane łańcuchem,taki przykład, 1986 rok produkcji,od nowości 1 właściciel

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, rafix255 napisał:

Chłopaki mam pytanie. mam dowód rejestracyjny od przyczepy D 46 i chciałbym sprzedać dowód wraz z tablica rejestracyjną?? jak uważacie ile mogę za to wołać i czy w ogóle trafi się chętny??? oczywiście po przeglądzie

Za 1000-1500zl sprzedasz w ciągu paru dni, za więcej będziesz musiał się trochę pobujać. Poza tym jest to nie legalne i można dostać gratis parę lat do odsiadki, więc lepiej usuń post, a kupca szukaj pod zdjęciami takich przyczep, i to najlepiej takimi w ładnym stanie, a bez tablicy.

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Za 1000-1500zl sprzedasz w ciągu paru dni, za więcej będziesz musiał się trochę pobujać. Poza tym jest to nie legalne i można dostać gratis parę lat do odsiadki, więc lepiej usuń post, a kupca szukaj pod zdjęciami takich przyczep, i to najlepiej takimi w ładnym stanie, a bez tablicy.

tak celowałem 1500zł

Opublikowano
2 godziny temu, rafix255 napisał:

tak celowałem 1500zł

jak masz coś więcej niż kwit to sam bym się zastanowił, bo wydać połowę wartości przyczepy dla mnie mało opłacalne

jednak można normalnie wycenić

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-d-732-CID757-IDySnOK.html#fad5d2de1a;promoted

te 47 też dość rozsądnie

https://sprzedajemy.pl/przyczepa-d47a-d-47b-d35-przymiarki-2-e30984-nr59050156

gdyby ktoś był oglądać to dajcie znać co to za rozmiar gumy z widlaka

Opublikowano
Dnia 3.05.2019 o 12:16, blondynek2004 napisał:

@Tomasz78 co to za rama z barakowozu?? i ile cenisz? Kolega szuka właśnie.

to cały barakowóz ,z 6m długi  ,rama hutnicza ,prosta ,zdrowa na resorach i osiach od d35 z pneumatyka ,

zamiast standardowych koł 10/15  ma założone felgi stalowe oblane guma 

cena 1200zl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v