Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
11 minut temu, stempos1980 napisał:

Po upadku komuny też do któregoś roku można było zarejestrować 

Ciekawe jak wygladala kwestia nr mostu 

Bo w fabryce podczas montażu calosci (caly ciagnik)byly nabijane nr czy przy producji mostow ?

Opublikowano
7 godzin temu, daron64 napisał:

Pamiętacie rozmowę o kompresorach i o tym czy działają czy nie na przedłużaczu? No to jakby kogoś ciekawilo  to mój nie działa 😛

Walczył walczył ale nie dał rady się załączyć. Raz odpalił (już się ucieszyłem, myślałem że pierwszy rozruch taki ciezki po prostu), ale po pół minuty zdechł. Zaciagnalem go do gniazdka to odpalił od strzała. Także coś z tymi przedluzaczami jednak jest na rzeczy. 

Kup porządny przedłużacz i będzie działał miałem to samo.Musi być w środku coś miedzi a nie sama guma.

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A wiesz że to zwykłe złodziejstwo ?

Wiem, przecież nie mam 10 lat. Ale cóż mam poradzić, była komuna to wszyscy kradli, a ja wtedy z jajka na jajko jeszcze przeskakiwałem. Ogólnie złodziejstwa się brzydzę, i sam nie kradnę

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

A wiesz że to zwykłe złodziejstwo ?

ciekawy podział . to jakie jest to niezwykłe ? takich ludzi jak ty to powinno sie z ambony słuchać co niedziele a nie czytac na af . marnujesz się tu 

Opublikowano

A może źle nazwałem ? Z ambony się nie słucha , a raczej mówi . Chyba że to inna .

• AgroTeam
Opublikowano

tomek73 napisał:

Ta pewnie, tylko piaskowanie i malowanie to 2 tyś spokojnie trza liczyć.I raczej wątpie  żeby starczyło jak się zrobi porządnie

Za wypiaskowanie kuhna dałem chyba 500zł puszka farby cos okolo 40zl podklad jakieś grosze. Więc nie wiem co trzeba by robić zeby 2 tyś wydać

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, griga napisał:

Za wypiaskowanie kuhna dałem chyba 500zł puszka farby cos okolo 40zl podklad jakieś grosze. Więc nie wiem co trzeba by robić zeby 2 tyś wydać

Popatrz w moją galerię ile kosztuje prawdziwy remont rozsiewacza Amazone. 

Edytowane przez tomek73
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v